Reacția lui Florin Ristei după ce el și fratele său au părăsit ”Asia Express”: „A fost de-ajuns o singură zi proastă”

Reacția lui Florin Ristei după ce el și fratele său au părăsit ”Asia Express © Facebook

Venim cu vești nu tocmai bune pentru fanii emisiunii ”Asia Express”. În ediția de miercuri seara, 1 aprilie 2020, chiar înainte de a zbura spre Taiwan, Florin Ristei și fratele său au părăsit competiția.

”Asia Express” continuă, dar fără frații Ristei, din păcate. În urma unor probe de foc, cei doi au ajuns la punctul de întâlnire a cincea echipă, fapt ce i-a trimis la ultima probă. Alături de Radu și Abagiu, ”frații brothers”, așa cum li se spunea în emisiune, au mai trecut prin câteva probe, însă norocul, așa cum au spus și ei, nu a fost de partea lor.

În urma luptei dintre cei patru, învinși au ieșit Florin Ristei și fratele său, Dan. Chair dacă își doreau extrem de tare să ajungă și în ultima etapă a jocului, drumul lor s-a încheiat brusc, atunci când nimeni nu se aștepta.

Ajunși ultimii la punctul de întâlnire, conștienți că au pierdut, frații Ristei au ales să iasă din joc exact așa cum au intrat: cu zâmbetul pe buze.

Deși, ceilalți concurenți își doreau ca frații Ristei să li se alăture în cursele ce vor urma și toți se așteptau ca Radu și Abagiu să fie cei care vor pleca acasă, șansele au fost de partea celor doi prieteni.

Nu doar Risteii au fost dezamăgiți, ci și fanii lor, care încă nu au acceptat faptul că doi dintre cei mai buni concurenți au fost eliminați.

Imediat după eliminarea din concurs, Florin Ristei a avut prima reacție pe pagina sa de Facebook. Artistul a arătat încă o data că știe să și piardă, dar și-a exprimat și regretul eliminării înainte de a concura și în Taiwan.

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând, totuși, că nu plecăm noi acasă. Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, si a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă.  Asta e farmecul show-ului, că e atât de imprevizibil.

Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viata mea de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%.

Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a fost mesajul transmis de Florin Ristei pe pagina sa de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro