Reacția lui Oreste, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri: "O vrăjeală"

+3 click pentru
galerie

Oreste © arhiva

Oreste Teodorescu a fost chemat la DIICOT în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri. El a oferit câteva declaraţii pe marginea acestui subiect.

Oreste Teodorescu a relatat la Realitatea TV că a aflat că este cercetat în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri” de pe Internet şi a mărturisit că din punctul ei de vedere este victima unei metode de compromitere, aşa cum a mai fost şi altă dată.

 "Este o făcătură. Eu nu știu ce se află în dosar. Eu am citit pe un site. M-a sunat un domn care nu s-a prezentat și mi-a spus că am fost chemat la DIICOT luni. Nu știu la ce să referă. Eu am mai trăit odată pe propria piele această metodă de compromitere și e o vrăjeală", a mărturisit Oreste Teodorescu. 

Printre cei audiaţi în acest dosar se numără nume sonore ca Raluca Bădulescu, un membru al Direcției 5, Elis Armeanca şi Răzvan Ciobanu. Elis Armeanca este considerat suspect în dosar şi ceilalţi au fost citaţi drept martori.

Alte vedete implicate în dosare de acest gen

Cei cinci nu sunt singurele vedete din showbizul românesc implicate în astfel de scandaluri. În 2007 a fost deschis un dosar, "Cocaină pentru VIP-uri", în care au fost implicate nume sonore ca Ion Alexandru Ţiriac, Alex Velea sau Ileana Lazariuc. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro