VIDEO / Reacţia Mirabelei Dauer în scandalul medicului cu opt clase: „Putea să bage bisturiul în tine că nu avea şcoală!”

+3 click pentru
galerie

Reacţia Mirabelei Dauer în scandalul medicului cu opt clase „Putea să bage bisturiul în tine că nu avea şcoală!” © captura video

Mirabela Dauer a fost recent invitata lui Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”. Celebra cântăreaţa a luat rolul de prezentator într-un joc în platoul emisiunii.

Mirabela Dauer a comentat diverse subiecte de actualitate, printre care și halucinantul caz al presupusului medic care nu are studii dar a avunt şansa să opereze.

„Nu se poate aşa ceva! Am auzit că nu ştia nici să îşi pună mănuşile, era ajutat de asistentă.” a declarat Mirabela Dauer.

Cântăreaţa consideră că este de-a dreptul incredibil că presupusul medic ar fi operat fără licenţă, nu doar la noi în ţară.

„Am auzit că a lucrat la cele mai tari clinici (...) Nu-mi vine a crede că a fost lăsat cu bisturiul în mână (...) Eu cred că sunt cel puţin două clinici care ştiu ce se petrece acolo şi nu ştiu cum a pătruns!”, a continuat Mirabela Dauer.

„Să ai viaţa unui om în mâini, fără studii, mi se pare ireal (...) Putea să bage bisturiul în tine că nu avea şcoală! Nu se poate aşa ceva! (...) Are talent la ce? Să ţină frumos bisturiul în mână?” a conchis cântăreaţa despre recentul scandal.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro