Reacţia Mirelei de la "Insula Iubirii", după ce Ionuţ Gojman s-a făcut ispită!

+3 click pentru
galerie

Mirela de la "Insula Iubirii" © Foto: Facebook

După ce s-a despărţit de Mirela de la "Insula Iubirii", Ionuţ Gojman şi-a urmat visul, acela de a ajunge ispită. Dacă pe mulţi acest lucru i-a uimit, alţii se aşteptau ca fostul iubit al Mirelei să uite de iubirea pentru frumoasa brunetă şi să-şi încerce norocul ca ispită.

Chiar dacă în cea mai recentă ediţie de la "Insula Iubirii" am putut observa şi câteva cadre cu Ionuţ Gojman din postura de ispită, Mirela, fosta iubită, nu a avut nicio reacţie. Acum, o prietenă de-ale sale a ţinut să-i posteze chiar pe Facebook o ştire care anunţa că fostul ei iubit s-a "înrolat" în rolul de spită.

CITEŞTE ŞI: Mirela de la "Insula Iubirii", mesaj dureros după ce i-a declarat dragostea lui Ionuţ, dar el a refuzat-o: "Nu sunt falsă"

Reacţia Mirelei de la "Insula Iubirii" a fost şi de această dată una aşteptată, poate, de mulţi fani. Destul de diplomată, Mirela a ignorat ştrea respectivă. Nici nu a şters-o de pe profilul ei, dar nici nu a comentat, semn că Ionuţ face parte deja din trecutul ei, iar frumoasa bruntă priveşte cu mare încredere în viitor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro