Reacție misterioasă a Marei Bănică, după ce s-a spus că e însărcinată a doua oară. "Să zicem că e salopeta". FOTO

+3 click pentru
galerie

Reacție misterioasă a Marei Bănică, după ce s-a spus că e însărcinată a doua oară. "Să zicem că e salopeta". FOTO © Facebook

O postare de-a Marei Bănică a provocat valuri în mediul online, mulți dintre fani fiind convinși că jurnalista este însărcinată. Reacțiile au continuat să apară, iar mulți dintre internauți deja au început să o felicite pe vedetă pentru sarcină.

Mara Bănică s-a lăsat fotografiată lângă brad, postând fotografia pe contul personal de Facebook. Jurnalista a purtat o salopetă ceva mai lărguță, iar unii dintre fani au considerat că burtica este cam suspectă, astfel că au concluzionat rapid că vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Printre mesajele de felicitări, Mara Bănică a simțit nevoia să intervină și a avut și prima reacție în privința zvonurilor. "Să zicem că e salopeta foarte largă!:)", a scris Mara Bănică, pe Facebook.

Așadar, răspunsul Marei Bănică la supozițiile internauților a fost destul de ambiguu, având în vedere că nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, însă cu siguranță jurnalista ar fi făcut un anunț în cazul unei posibile sarcine, având în vedere transparența cu care ne-a obișnuit deja. 

Mara Bănică, hărțuită de un individ

În ultimul an şi jumătate, Mara Bănică a îndurat ameninţările unui individ, fără să spună nimic, nimănui. Bărbatul ba îi cerea bani, ba se declara îndrăgostit de ea, ba o ameninţa. "De ieri am simţit că m-am născut a doua oară! Şi vorbesc mega serios. Mi-am dat seama cât de importante sunt pentru noi, persoanele publice, reţelele de socializare. E modalitatea noastră de a ne exprima, dincolo de micul ecran, unde avem un desfăşurător", a mărturisit Mara Bănică pentru "Răi Da Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro