Regina pizzei de la "Chefi la cuţite", terorizată de invidivizi necunoscuţi. "Mi-au spus că vor da foc restaurantului" / VIDEO

Regina pizzei de la "Chefi la cuţite", terorizată de invidivizi necunoscuţi. "Mi-au spus că vor da foc restaurantului" / VIDEO © Captură

Ameninţată cu moartea şi vânată chiar de duşmanii ei. După ce a apărut la emisiunea "Chefi la cuţite" şi a cunoscut-o o ţară întreagă, Amalia Bellantoni susţine că cei care nu o simpatizează o ameninţă cu moartea, ba chiar că ar fi trecut la atacuri directe chiar în restaurantul pe care îl are. 

Amalia este una dintre concurentele din acest sezon de la "Chefi la Cuţite". Felul său de a fi nu este pe placul tuturor, astfel că nu puţini sunt cei care nu o plac pe aceasta.

Chiar dacă sunt şi oameni care o susţin şi o vor învingătoare, ei bine, sunt şi persoane care îşi doresc ca blondina să iasă cât mai repede din competiţie.

Chiar dacă totul este doar un concurs, unii oameni nu înţeleg asta şi au trecut la ameninţări teribile. Amalia a fost terorizată zile la rând de invidivizi necunoscuţi.

Blondina a fost invitată la Acces Direct, unde a povestit coşmarul prin care a trecut în ultimul timp. Amalia a spus că situaţia este atât de gravă, încât a ajuns să fie sunată în miez de noapte şi să primească ameninţări. Regina pizzei, aşa cum a fost numită după ce a mărturisit că este căsătorită cu un italian, a fost ameninţată că îi va fi incendiat restaurantul şi că va avea probleme. Ba chiar şi angajata sa a fost luată la întrebări de mai mulţi indivizi, care i-au transmis patronei ei să aibă grijă.

Situaţia este cu atât mai delicată cu cât, povesteşte Amalia, a ajuns să-i fie teamă să-şi mai lase copilul să meargă singur la şcoală.

"Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la tv. Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la tv", a povestit Amalia la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro