Regretă gesturile făcute din iubire. Vedetele care au tatuaje cu foștii

+3 click pentru
galerie

Regretă gesturile făcute din iubire © Arhiva

Iubirea e un lucru mare, iar vedetele de la Hollywood știu cel mai bine acest lucru. De ce spunem acest lucru? Ei bine, nu sunt puține celebrități de peste hotare care regretă acum gesturile făcute din iubire pentru fostul sau fosta.

Fie că vorbim de o schimbare de job, de alte compromisuri sau de tatuaje cu numele, inițialele sau chipul persoanei pe care au iubit-o, vedetele regretă acum ceea ce au făcut în trecut, în numele iubirii.

Deși, și-au jurat iubire veșnică, multe vedete care au ales să se despartă de persoaă iubită, au decis să își șteargă sau să înlocuiască tatuajele vechi cu unele noi.

Amber Rose este una dintre vedetele care a ales să își acopere tatuajul cu chipul fostului iubit, Wizz Khalifa, de care s-a despărțit în 2014.

Kely Cuoco și-a tatuaj și ea data zilei în care urma să îi devină soție lui Ryan Sweeting. Pentru că nu s-a mai ajuns acolo, vedeta și-a acoperit tatuajul și a declarat că nu ar mai face niciodată un asemenea gest.

Johnny Depp și-a tatuat și el numele fostei. Deși tatuajul era o semnificație a iubirii lor care va dura veșnic, ei bine, cei doi și-au spus adio în anii 90.

Numele lui Antonio Banderas a fost și el șters de pe trupul fostei soții. Vedeta își tatuase numele iubitului într-o inimă, însă, după ce și-au spus adio, pe pielea femeii a rămas doar inima, numele Antonio Banderas fiind complet înlăturat.

Eva Longoria s-a tatuat și ea în numele iubirii. Vedeta a ales să își facă trei tatuaje, pe care, la doi ani de la despărțirea de fostul, vedeta și le-a scos de pe piele.

Marc Anthony și-a ascuns și el tatuajul sub un altul mai actual. Vedeta se tatuase de dragul iubirii pe care i-o purta vedetei Jennifer Lopez.

Poate cel mai vizibil semn făcut în numele iubirii a fost cel făcut de Kat Von D. Acesta și-a tatuat portretul lui Jesse James. Și, deși a declarat că nu va renunța la el niciodată, la un an după desprțire, acesta a decis să scape de tatuaj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro