Reîncepe scandalul în familia Geambaşu: "Se dă bunic și tată grijuliu pe Facebook"

+3 click pentru
galerie

Calin Geambaşu © facebook

Călin Geambaşu le face noi reproşuri părinţilor săi! Muzicianul este foarte supărat pe Petre Geambaşu şi Cristina Geambaşu odată cu începerea noului an şcolar!

Cântăreţul Călin Geambaşul aştepta ca tatăl lui, Petre Geambaşu, să fie alături de nepot la începerea noului an şcolar, deoarece aceştia locuiesc doar la o stradă distanţă. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Călin Geambaşu a postat pe Facebook un mesaj prin care le atrage atenţia părinţilor săi.

Călin Geambaşu a publicat noi afirmaţii dure la adresa părinţilor săi. Acesta îi acuză de lipsă de atenţie din partea lor asupra nepotului, DaviN. "Doar nu o crede vreun ultim naiv răzleț că mielul parșiv Nero, tatăl meu, s-a interesat câtuși de puțin de începerea noului an școlar pentru nepotul lui, DaviN, sau să manifeste vreo grijă în vacanță și în perioada de pregătire. Stăm la o stradă distanță... Un penar, o vizită sau măcar un telefon de susținere. Nimic! Nici când a fost DaviN prezent în emisiunea Next Star nu s-a sinchisit cu vreo atenție omenească. În schimb, se dă "bunic" și "tată grijuliu" pe Facebook, la impresii. De la CO2 nu se pot emite pretenții decât în raport cu funcțiunile fiziologice.", a afirmat Călin Geambaşu.

CITEŞTE ŞI:Lovitură după lovitură pentru Călin Geambașu! A fost dat în judecată de persoana la care nici că se aștepta

La scurt timp, cântăreţul a primit un comentariu în care i se spune că tatăl său suferă din pricina scandalului cu el. "Căline, ascultă un om bătrân cu experienţă. Îl cunosc pe tatăl tau de 50 de ani. Suferă cumplit că nu comunicaţi. Nu uita este un artist consacrat plin de succese şi are o anumită educaţie socială. Acum ai nevoie mai mult ca niciodată de părinţii tăi. Nu poţi să-ţi creşti copilul singur, fii realist. Are nevoie de bunicii lui neaparat. Te rog, calcă-ţi pe suflet şi fă-le o vizită inopinantă, pune-i într-o situaţie de muţenie la vederea ta şi a nepotului.", a comentat un bărbat la postarea cu pricina.

La vederea comentariului, Călin Geambaşu a spus că tatăl său doar minează şi a refuzat orice fel de propunere de împăcare cu ai săi sau gând în această privinţă. "Mimează. La fel cum face şi playback când cânta singur cu Doina Romaneasca, pe vapor, pe Dunare, în anii 2000... El la clape şi la laptop. Doina cu gura. La pian nu ştie să cânte (era de decor), iar la laptop se încurcă mereu cu Winamp-ul, marele artist... Vrei sa ştii cam ce performante înregistram eu în acei ani?", a răspuns artistul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

L.T.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro