De ce nu se înțelegeau deloc părinții Denisei Răducu înainte ca artista să moară! "A fost o discuție care nu poate fi reprodusă"

+3 click pentru
galerie

De ce nu se înțelegeau deloc părinții Denisei Răducu înainte ca artista să moară! "A fost o discuție care nu poate fi reprodusă" © www.spynews.ro

Puțini sunt cei care știau în trecut că părinții Denisei Răducu nu mai sunt demult împreună și locuiesc separat. Geta Dovleac și Emilian Răducu au apărut în atenția presei odată cu moartea regretatei cântărețe, atunci când s-a aflat și care era, de fapt, relația dintre ei. 

Ei bine, părinții Denisei Răducu nu se înțelegeau deloc! După ce s-au despărțit, mama cântăreței și-a refăcut viața cu un bărbat care, la rândul lui, avea un fiu. De atunci, Geta ar fi spus că băiatul respectiv este frate cu fiicele ei, fapt ce l-ar fi deranjat teribil pe Emilian Răducu. Geta Dovleac a reacționat atunci, declarând, potrivit unor surse din apropierea familiei lor, că bărbatul ei fiul bărbatului ei este la fel de important ca fiicele sale. 

”Nu erau amici, dar se suportau de dragul copiilor. Apoi, în viața mamei Denisei a apărut un alt bărbat și s-au și căsătorit. Doar că el are și un băiat, iar atunci au apărut complicațiile. Pentru că ea susținea că băiatul este fratele fetelor ei, moment în care tatăl Denisei a luat cu adevărat foc! Știu că a fost o discuție care nu poate fi reprodusă, iar mama Denisei i-a spus că dacă nu îi convine să își vadă de treabă, că pentru ea fiul bărbatului ei e la fel de important ca fetele pe care le-a născut. De atunci, au început să se urască pentru că tatăl Denisei nu putea accepta așa ceva”, ne-a spus o persoană apropiată familiei, la scurt timp după ce Denisa Răducu a murit. 

După înmormântarea Denisei Răducu s-a aflat și faptul că Emilian i-ar fi făcut câteva reproșuri fostei soții. Din cauza situațiilor din perioada din iulie 2017, Emilian Răducu a izbucnit. ”El, dacă ar putea, nu ar mai vrea să o vadă niciodată. A suferit enorm când a văzut că fosta lui nevastă nu e interesată de copiii lui, iar acum, când nu îi mai leagă Denisa, a decis să îi spună, verde-n față, ce gândește despre ea”, ne-a mai spus persoana apropiată familiei lor. 

Acum, cel mai probabil, fiecare își vede de treaba lui. Cu siguranță se mai întâlnesc la mormântul fiicei lor și împart aceeași durere. 

Vă reamintim că regretata Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, acasă, înconjurată de către toți cei din familia ei. Timp de aproximativ jumătate de ea, cântăreața s-a luptat cu o boală grea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro