Replica lui Hannelore, după ce Mirela a criticat-o: „Asta e Mirela mea pe bune!”

+3 click pentru
galerie

Hannelore și Mirela © spynews.ro

Războiul pornit între Mirela și Hannelore după terminarea emisiunii „Insula iubirii” este departe de a se fi terminat. După ce Mirela a dezvăluit că a rupt orice legătură cu blondina, după ce a văzut la TV lucrurile pe care le spunea despre ea, Hannelore a venit și ea cu prima reacție.

În timp ce Bogdan o apăra pe soția lui cu vehemență, Hannelore a păstrat tăcerea și nu a adresat prea mult scandalul... până de curând. Blonda s-a pozat alături de o bună prietenă, pe nume, ce să vezi, Mirela. Și, cu această ocazie, nu s-a putut abține de la a o ironiza pe fosta colegă de emisiune.

„Orice blondă are bruneta ei. Asta e Mirela mea pe bune! She’s the real one (este cea adevărată)!”, a scris Hannelore, alături de fotografie.

Mirela a rupt orice legătură cu Hannelore

Mirela a întrerupt orice legătură cu Hannelore pe parcursul difuzării episoadelor, când şi-a dat seama că fosta concurentă are probleme de asumare. Şi-a dat seama de falsitatea blondinei şi a preferat să rămână doar simple cunoştinţe. Însă, Mirela ar fi dispusă oricând să se împace cu Hanne, dacă aceasta şi-ar recunoaşte greşeala şi şi-ar cere scuze.

„Nu mai suntem prietene. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim amice, cu toate că dormeam şi în aceeaşi cameră, să ne facem un trai mai uşor că totuşi, era greu ca femei să facem faţă. După terminarea emisiunii, încet încet, pe parcursul episoadelor, s-a încheiat relaţia dintre noi. Pe parcursul emisiunii am observat ce spunea despre mine la testimoniale şi după ne scriam pe WhatsApp, ne ceream explicaţii, dar nu am avut cu cine şi am hotărât să întrerup orice legătură cu ea. Nu-şi asuma ce s-a întâmplat acolo”, spunea Mirela, fosta concurentă „Insula iubirii”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro