Restaurantele și terasele vor fi deschise! Ludovic Orban a făcut marele anunț!

Restaurantele și terasele vor fi deschise! Ludovic Orban a făcut marele anunț! © arhiva

După ce starea de urgență a fost ridicată, acum toți afaceriștii din domeniul Horeca așteaptă ca restaurantele și teresale să fie din nou deschise, iar premierul Ludovic Orban a venit și cu data când se va întâmpla acest lucru!

Pentru toți, perioada pandemiei de coronavirus nu a fost deloc ușoară, mai ales că starea de urgență a presupun numeoroase restricții astfel încât virusul să nu se răspândească într-un mod alert, însă totodată a fost greu și din punct de vedere financiar, iar asta o pot spune toți afaceriștii din domeniul Horeca! 

Imediat după ridicarea stării de urgență, România a intrat în stare de alertă, dar asta nu a însemnat că restaurantele și teresale vor putea funcționa în perioada următoare, însă Ludovic Orban a făcut anunțul privind data la care își vor putea deschise ușile. 

Premiul a anunțat, într-o întâlnire avută la guvern cu reprezentații Horeca, că restaurantele, hotelurile și terasele ar putea redeschise total începând cu data de 15 iunie, la o lună de când a fost ridicată starea de urgență, potrivit informațiilor unor surse Antena 3

”Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie, urmând ca hotelurile toate să fie redeschise pe 15 iunie. Luăm toate măsurile necesare în așa fel încât pe 15 iunie să fie startul pentru litoral 2020. Noi am cerut mai devreme, am făcut o reevaluare și am hotărât pe 15 iunie", a spus Murad, președintele Federației Patronatelor din Turism, potrivit sursei citate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro