Homepage » Monden » Showbiz intern » Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul

Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 07.04.2021 la 11:07 Actualizat pe 07.04.2021 la 14:57

EatZZ, cea mai nouă aplicație de food delivery, este comunitatea prin care susținem industria HoReCa, într-una dintre cele mai grele perioade prin care trece aceasta.

dani otil la masa alaturi de angajatii de la restaurantul sau

Dani Oțil, manager The Grill

Instagram

Prin aplicația eatZZ suntem cu toții #UnulPentruAltul și vom susține restaurantele și bucătarii preferați cu fiecare comandă nouă, cu fiecare livrare făcută. eatZZ.ro este singura aplicație care îi îndeamnă pe toți utilizatorii, inclusiv pe chefi, ospătari, livratori și patroni de restaurante, să recomande alte restaurante și preparate favorite, într-un efort comun de a schimba trendul industriei în mai bine.

Împreună putem oferi încredere și stabilitate afacerilor HoReCa în această perioadă dificilă. Motiv pentru care îți aducem aproape poveștile oamenilor din spatele acestor afaceri și-ți servim pe tavă măiestriile culinare, efortul de echipă și provocările lor.

Deschidem seria articolelor #UnulPentruAltul cu Dani Oțil, de data aceasta în rol de manager The GRILL, unul dintre cele mai fine restaurante de pe scena gastronomică a Bucureștiului.

eatZZ.ro: De cât timp sunteți în industrie și care este specializarea voastră?

Dani Oțil, manager The GRILL: Sunt în industria HoReCa de 4 ani, ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant.

Partenerul meu are experiență anterioară bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea. Sigur, s-au adunat 4 ani de experiență și la mine, dintre care un an de pandemie se anulează, dar am suport în experiența lui.

Astfel că meniul nostru are o varietate de preparate, printre cele mai apreciate fiind: creveții Argentina la tigaie, salata The GRILL cu vită, ravioli The GRILL, cocoșel de munte și cartofi gratinați, rasol de berbecuț gătit lent cu piure de păstârnac și pulpă de rata confit și piure cu trufe. La acestea se adaugă, bineînteles, varietăți de burger și pește.

eatZZ.ro: Care este impactul pandemiei asupra ta, la nivel personal? Dar asupra ta profesional?

Dani Oțil: Pe mine în pandemie, după prima lună în care cred că am intrat cu toții de la restaurant în depresie, m-a ținut cu motoarele pornite emisiunea. Noi mergeam la emisiune deși nu aveam invitați, dar ne străduiam să facem content, nu știam ce o să urmeze. Dar după emisiune, mă duceam la restaurant și încercam să punem pe picioare o treabă care nouă nu ne-a funcționat niciodată, și anume – delivery.

Fiind restaurant din nordul orașului, oamenii erau obișnuiți să vină la restaurant, rar să-și ia mâncarea la pachet. Secțiunea To Go nu a mers mai niciodată, iar delivery nu a funcționat pur și simplu. Ne-a luat aproape două luni să facem să meargă acest lucru și cred că efortul de a porni delivery a contat pentru noi; ne-am pus mintea la contribuție mai mulți colegi și efortul ăsta ne-a ținut în viață.

După ce am dat drumul la treabă și piața s-a modificat de la sine, practic organic, iar lumea a cerut tot mai mult delivery, am început să ne relaxăm. Consider că povestea asta a fost ca un calmant pentru ceea ce am trăit în acele momente: ospătarii nu știau dacă vor mai veni la muncă, în bucătărie nu se știa nimic, noi susțineam business-ul din buzunar și nu știam pentru câte luni putem să o facem.

eatZZ.ro: Ce mănânci foarte des din bucătăria voastră? Ce fel de mâncare ne recomanzi din bucătăria voastră?

Dani Oțil: Mănânc zilnic de la restaurant, eu nu gătesc acasă. Practic, în calculul de eficiență eu am inclus acest lucru, adică sumele colosale pe care le plăteam restaurantelor înainte de a avea restaurant. Și cred că în felul acesta susțin un mic business.

Sunt un personaj carnivor și consum multă carne. La restaurant avem carne bună, importăm carne din Argentina și America, dar avem și surse de carne din România. Mă laud cu vita românească, dar pe care trebuie să știi să o prepari.

De curând am schimbat furnizorul și pentru vegetale pentru că avem post lung în România și trebuie să ne adaptăm; stăm foarte bine și pe partea asta.

De două ori pe săptămână primim pește din Italia, așa am învățat să mănânc și pește. Mie nu mi-a plăcut peștele în copilărie, nu am mâncat fructe de mare până la 30 și ceva de ani, dar încet-încet am învățat să le mănânc și chiar le apreciez. De câte ori primim pește sau fructe de mare proaspete din Italia, schimb carnea pe pește.

eatZZ.ro: Suntem convinși că ești mare iubitor al preparatelor voastre, dar când ai poftă de altceva, ce alegi?

Dani Oțil: Eu în marele lockdown sunt recunoscut în HoReCa că am comandat, cel puțin o dată pe săptămână, de la unul dintre colegi. Era chiar funny cum, în perioada aceea când se făcea livrare chiar cu personalul, venea șeful de sală de la niște vecini și i se părea tare ciudat să aducă mâncare de la ei la noi, tot într-un restaurant. Adică nu comandam pe o adresă de casă, ci tot pe o adresă de restaurant. Am mâncat de la arăbesc în lockdown, am mâncat preparate românești, am mâncat de la Zexe.

Îmi plac mâncărurile de la ZEXE pentru că nu le găsești oriunde, de exemplu: au sărmăluțe de mistreț în foi de varză, au sărmăluțe din piept de gâscă, au fălcuțe, au coadă de tăuraș, ceea ce găsești rar la un spaniol din București pentru că ei o pregătesc foarte bine. Fiind carnivor, m-am mutat în zona asta cu meniul și mi-e foarte bine.

eatZZ.ro: Ai un mesaj pentru noi? O poveste? Un sfat?

Dani Oțil: Un mesaj pentru cei care se uită acum la Horeca oarecum nedumeriți este că fiecare masă, fie ea comandată, fie la restaurant, ar trebui să fie apreciată 120%. Pentru că a trebuit să vină 2020 să ne dăm seama că prețuim cu adevărat restaurantele și Horeca acum, când știm că nu le putem avea.

eatZZ este cea mai proaspătă aplicație de food delivery din România, lansată sub sloganul „Unul pentru altul”. Fără intermediari, oferind mai multă siguranță şi comisioane mai mici,

eatZZ îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect și ajutor reciproc și încurajează competiția sănătoasă.

De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

eatZZ.ro

CITESTE SI: Dani Oțil, speriat de rolul de tătic. Ce a declarat iubitul Gabrielei Prisăcariu: ”Nu sunt pregătit”

În articolul
Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop luni, 25 noiembrie 2024: Berbecii vor avea zile pline de activitate
Horoscop zilnic • la 00:26
Horoscop luni, 25 noiembrie 2024: Berbecii vor avea zile pline de activitate
  • Horoscopul zilei de luni, 25 noiembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Cine a intrat în turul al doilea la prezidențiale. Cei doi candidați care se vor lupta pentru fotoliul de la Cotroceni
Actualitate • la 00:19
Cine a intrat în turul al doilea la prezidențiale. Cei doi candidați care se vor lupta pentru fotoliul de la Cotroceni
  • Cine a intrat în turul al doilea la prezidențiale
  • Cei doi candidați care se vor lupta pentru fotoliul de la Cotroceni
Care sunt condițiile pentru care se ajunge in turul doi la alegerile prezidențiale. Ce prevede Constituția României
Monden • la 00:02
Care sunt condițiile pentru care se ajunge in turul doi la alegerile prezidențiale. Ce prevede Constituția României
  • Care sunt condițiile pentru care se ajunge in turul doi la alegerile prezidențiale
  • Ce prevede Constituția României
TJ Miles nu a fost lăsat să voteze! Influencerul a solicitat ajutorul autorităților: „Cum e posibil?”
Showbiz intern • ieri la 21:24
TJ Miles nu a fost lăsat să voteze! Influencerul a solicitat ajutorul autorităților: „Cum e posibil?”
  • TJ Miles nu a fost lăsat să voteze!
  • Influencerul a solicitat ajutorul autorităților
Cursa pentru Cotroceni - Exil Poll ora 21:00. Rezultate preliminare ale alegerilor
Stiri interne • ieri la 21:10
Cursa pentru Cotroceni - Exil Poll ora 21:00. Rezultate preliminare ale alegerilor
  • Cursa pentru Cotroceni - Exil Poll ora 21:00
  • Rezultate preliminare ale alegerilor
Sărbătoare cu cruce neagră pe 25 noiembrie - Sfânta Muceniţă Ecaterina. Ce nu trebuie să faci în această zi
Actualitate • ieri la 19:56
Sărbătoare cu cruce neagră pe 25 noiembrie - Sfânta Muceniţă Ecaterina. Ce nu trebuie să faci în această zi
  • Sărbătoare cu cruce neagră pe 25 noiembrie - Sfânta Muceniţă Ecaterina
  • Ce nu trebuie în această zi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Cât de puternică este "Oreșnik", misterioasa rachetă nouă cu care Rusia a lovit Ucraina
recomandare pe observatornews.ro
Cât de puternică este "Oreșnik", misterioasa rachetă nouă cu care Rusia a lovit Ucraina
Cu ce se ocupă noua iubită a lui Bănel Nicoliţă! Tânără este o frumuseţe uimitoare
recomandare pe as.ro
Cu ce se ocupă noua iubită a lui Bănel Nicoliţă! Tânără este o frumuseţe uimitoare
Zodiac chinezesc 2025. Marian Golea, previziuni sumbre pentru noul an: „Războaie, epidemii, trădări, certuri”
Romania TV
Zodiac chinezesc 2025. Marian Golea, previziuni sumbre pentru noul an: „Războaie, epidemii, trădări, certuri”
Vestea MOMENTULUI în showbiz. Culiță Sterp și Daniela Iliescu fac nuntă. Primele declarații. ''Ne-am hotărât de pe o zi pe alta''
Romania TV
Vestea MOMENTULUI în showbiz. Culiță Sterp și Daniela Iliescu fac nuntă. Primele declarații. ''Ne-am hotărât de pe o zi pe alta''
O profesoară a fost arestată după ce elevul ei i-a întins o capcană. Ce le-a mărturisit acesta polițiștilor
recomandare pe antena3.ro
O profesoară a fost arestată după ce elevul ei i-a întins o capcană. Ce le-a mărturisit acesta polițiștilor
Șoc în timpul unei execuții, în SUA. Ce a făcut un bărbat chiar înainte de a muri
recomandare pe antena3.ro
Șoc în timpul unei execuții, în SUA. Ce a făcut un bărbat chiar înainte de a muri
Bunica Gherghina din Teleorman, vedetă pe TikTok, va juca în noul film „Nosferatu”, alături de Bill Skarsgard și fiica lui Johnny Depp
recomandare pe antena3.ro
Bunica Gherghina din Teleorman, vedetă pe TikTok, va juca în noul film „Nosferatu”, alături de Bill Skarsgard și fiica lui Johnny Depp
Secretul pentru cele mai pufoase clătite de post. Ies mult mai gustoase dacă adaugi acest ingredient în aluat
recomandare pe playtech.ro
Secretul pentru cele mai pufoase clătite de post. Ies mult mai gustoase dacă adaugi acest ingredient în aluat
2025, anul marilor realizări pentru aceste zodii. Scapă de ghinion, le merge pe toate planurile
recomandare pe playtech.ro
2025, anul marilor realizări pentru aceste zodii. Scapă de ghinion, le merge pe toate planurile
A murit unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Nicolae Ceaușescu
recomandare pe redactia.ro
A murit unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Nicolae Ceaușescu
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
recomandare pe redactia.ro
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Încă o tragedie în familia lui Silviu Prigoană! A făcut AVC după ce omul de afaceri a murit
recomandare pe Ciao.ro
Încă o tragedie în familia lui Silviu Prigoană! A făcut AVC după ce omul de afaceri a murit
Concidența coincidențelor: Doi frați au murit la un an distanță, călcați de același taxi care transporta același pasager
recomandare pe shtiu.ro
Concidența coincidențelor: Doi frați au murit la un an distanță, călcați de același taxi care transporta același pasager
FOTO. Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție incendiară!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție incendiară!
Dan Diaconescu aruncă bomba! „Silviu Prigoană a fost ucis?!“
recomandare pe bzi.ro
Dan Diaconescu aruncă bomba! „Silviu Prigoană a fost ucis?!“
Cum arată casa lui Valerie Lungu: Fanii au rămas uimiți când au văzut imaginile postate de influenceriță – GALERIE FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cum arată casa lui Valerie Lungu: Fanii au rămas uimiți când au văzut imaginile postate de influenceriță – GALERIE FOTO
ANPC continuă controalele! Este ILEGAL!
recomandare pe dailybusiness.ro
ANPC continuă controalele! Este ILEGAL!
Elevii care vor primi 1.100 de lei! Care sunt CONDIȚIILE pentru a primi banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Elevii care vor primi 1.100 de lei! Care sunt CONDIȚIILE pentru a primi banii
Horoscop săptămânal, 25 noiembrie-1 decembrie 2024. Racii au parte  de surprize. Leii se distrează. Scorpionii câștigă mai mulți bani
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 25 noiembrie-1 decembrie 2024. Racii au parte de surprize. Leii se distrează. Scorpionii câștigă mai mulți bani
Cel mai scump obiect din garderoba Iulianei Pepene. Câți bani a dat prezentatoarea Observator pe o geantă
recomandare pe a1.ro
Cel mai scump obiect din garderoba Iulianei Pepene. Câți bani a dat prezentatoarea Observator pe o geantă
Close