Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul

De Redactia Spynews.ro. Publicat pe 07.04.2021 la 11:07 Actualizat pe 07.04.2021 la 14:57

EatZZ, cea mai nouă aplicație de food delivery, este comunitatea prin care susținem industria HoReCa, într-una dintre cele mai grele perioade prin care trece aceasta.

dani otil la masa alaturi de angajatii de la restaurantul sau

Dani Oțil, manager The Grill

Instagram

Prin aplicația eatZZ suntem cu toții #UnulPentruAltul și vom susține restaurantele și bucătarii preferați cu fiecare comandă nouă, cu fiecare livrare făcută. eatZZ.ro este singura aplicație care îi îndeamnă pe toți utilizatorii, inclusiv pe chefi, ospătari, livratori și patroni de restaurante, să recomande alte restaurante și preparate favorite, într-un efort comun de a schimba trendul industriei în mai bine.

Împreună putem oferi încredere și stabilitate afacerilor HoReCa în această perioadă dificilă. Motiv pentru care îți aducem aproape poveștile oamenilor din spatele acestor afaceri și-ți servim pe tavă măiestriile culinare, efortul de echipă și provocările lor.

Deschidem seria articolelor #UnulPentruAltul cu Dani Oțil, de data aceasta în rol de manager The GRILL, unul dintre cele mai fine restaurante de pe scena gastronomică a Bucureștiului.

eatZZ.ro: De cât timp sunteți în industrie și care este specializarea voastră?

Dani Oțil, manager The GRILL: Sunt în industria HoReCa de 4 ani, ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant.

Partenerul meu are experiență anterioară bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea. Sigur, s-au adunat 4 ani de experiență și la mine, dintre care un an de pandemie se anulează, dar am suport în experiența lui.

Astfel că meniul nostru are o varietate de preparate, printre cele mai apreciate fiind: creveții Argentina la tigaie, salata The GRILL cu vită, ravioli The GRILL, cocoșel de munte și cartofi gratinați, rasol de berbecuț gătit lent cu piure de păstârnac și pulpă de rata confit și piure cu trufe. La acestea se adaugă, bineînteles, varietăți de burger și pește.

eatZZ.ro: Care este impactul pandemiei asupra ta, la nivel personal? Dar asupra ta profesional?

Dani Oțil: Pe mine în pandemie, după prima lună în care cred că am intrat cu toții de la restaurant în depresie, m-a ținut cu motoarele pornite emisiunea. Noi mergeam la emisiune deși nu aveam invitați, dar ne străduiam să facem content, nu știam ce o să urmeze. Dar după emisiune, mă duceam la restaurant și încercam să punem pe picioare o treabă care nouă nu ne-a funcționat niciodată, și anume – delivery.

Fiind restaurant din nordul orașului, oamenii erau obișnuiți să vină la restaurant, rar să-și ia mâncarea la pachet. Secțiunea To Go nu a mers mai niciodată, iar delivery nu a funcționat pur și simplu. Ne-a luat aproape două luni să facem să meargă acest lucru și cred că efortul de a porni delivery a contat pentru noi; ne-am pus mintea la contribuție mai mulți colegi și efortul ăsta ne-a ținut în viață.

După ce am dat drumul la treabă și piața s-a modificat de la sine, practic organic, iar lumea a cerut tot mai mult delivery, am început să ne relaxăm. Consider că povestea asta a fost ca un calmant pentru ceea ce am trăit în acele momente: ospătarii nu știau dacă vor mai veni la muncă, în bucătărie nu se știa nimic, noi susțineam business-ul din buzunar și nu știam pentru câte luni putem să o facem.

eatZZ.ro: Ce mănânci foarte des din bucătăria voastră? Ce fel de mâncare ne recomanzi din bucătăria voastră?

Dani Oțil: Mănânc zilnic de la restaurant, eu nu gătesc acasă. Practic, în calculul de eficiență eu am inclus acest lucru, adică sumele colosale pe care le plăteam restaurantelor înainte de a avea restaurant. Și cred că în felul acesta susțin un mic business.

Sunt un personaj carnivor și consum multă carne. La restaurant avem carne bună, importăm carne din Argentina și America, dar avem și surse de carne din România. Mă laud cu vita românească, dar pe care trebuie să știi să o prepari.

De curând am schimbat furnizorul și pentru vegetale pentru că avem post lung în România și trebuie să ne adaptăm; stăm foarte bine și pe partea asta.

De două ori pe săptămână primim pește din Italia, așa am învățat să mănânc și pește. Mie nu mi-a plăcut peștele în copilărie, nu am mâncat fructe de mare până la 30 și ceva de ani, dar încet-încet am învățat să le mănânc și chiar le apreciez. De câte ori primim pește sau fructe de mare proaspete din Italia, schimb carnea pe pește.

eatZZ.ro: Suntem convinși că ești mare iubitor al preparatelor voastre, dar când ai poftă de altceva, ce alegi?

Dani Oțil: Eu în marele lockdown sunt recunoscut în HoReCa că am comandat, cel puțin o dată pe săptămână, de la unul dintre colegi. Era chiar funny cum, în perioada aceea când se făcea livrare chiar cu personalul, venea șeful de sală de la niște vecini și i se părea tare ciudat să aducă mâncare de la ei la noi, tot într-un restaurant. Adică nu comandam pe o adresă de casă, ci tot pe o adresă de restaurant. Am mâncat de la arăbesc în lockdown, am mâncat preparate românești, am mâncat de la Zexe.

Îmi plac mâncărurile de la ZEXE pentru că nu le găsești oriunde, de exemplu: au sărmăluțe de mistreț în foi de varză, au sărmăluțe din piept de gâscă, au fălcuțe, au coadă de tăuraș, ceea ce găsești rar la un spaniol din București pentru că ei o pregătesc foarte bine. Fiind carnivor, m-am mutat în zona asta cu meniul și mi-e foarte bine.

eatZZ.ro: Ai un mesaj pentru noi? O poveste? Un sfat?

Dani Oțil: Un mesaj pentru cei care se uită acum la Horeca oarecum nedumeriți este că fiecare masă, fie ea comandată, fie la restaurant, ar trebui să fie apreciată 120%. Pentru că a trebuit să vină 2020 să ne dăm seama că prețuim cu adevărat restaurantele și Horeca acum, când știm că nu le putem avea.

eatZZ este cea mai proaspătă aplicație de food delivery din România, lansată sub sloganul „Unul pentru altul”. Fără intermediari, oferind mai multă siguranță şi comisioane mai mici,

eatZZ îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect și ajutor reciproc și încurajează competiția sănătoasă.

De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

eatZZ.ro

CITESTE SI: Dani Oțil, speriat de rolul de tătic. Ce a declarat iubitul Gabrielei Prisăcariu: ”Nu sunt pregătit”

În articolul
Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Știri

Cât de des îți poți vopsi părul fără să îl deteriorezi
Beauty & Lifestyle • la 01:04
Cât de des îți poți vopsi părul fără să îl deteriorezi
  • Cât de des să te vopsești
  • Trucuri care te ajută să îți păstrezi mai mult culoarea
Lino Golden, gest de milioane pentru mama sa. Ce a făcut artistul cu banii din muzică / FOTO
Showbiz intern • la 00:31
Lino Golden, gest de milioane pentru mama sa. Ce a făcut artistul cu banii din muzică / FOTO
  • Lino Golden i-a îndeplinit cea mai mare dorință mamei sale.
  • Artistul și-a surprins mama cu un gest de milioane.
Elena Merișoreanu îi dă replica lui Alex de la Orăștie, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''. ''Onorariul meu este mult mai mare decât al lui''
Emisiuni TV • la 00:28
Elena Merișoreanu îi dă replica lui Alex de la Orăștie, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''. ''Onorariul meu este mult mai mare decât al lui''
  • Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''
  • Cum se apără Elena Merișoreanu, după ce ar fi spus că Alex de la Orăștie cântă doar la ''mici și bere''
Săndel Bălan îi declară război Andreei Antonescu! De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre: „Și-a făcut de râs familia” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:24
Săndel Bălan îi declară război Andreei Antonescu! De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre: „Și-a făcut de râs familia” / VIDEO
  • Săndel Bălan, în război cu Andreea Antonescu
  • Vedeta răspunde acuzațiilor aduse de tatăl Andreei Bălan
Cât de des e bine să te tunzi ca să ai un păr sănătos
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:32
Cât de des e bine să te tunzi ca să ai un păr sănătos
  • Cât de des să te tunzi
  • Cât e bine să își tai din păr
Pandemia a falimentat-o pe Crina Abrudan. Vedeta se gândește la o revenire în televiziune: ”Nu a fost să fie” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:32
Pandemia a falimentat-o pe Crina Abrudan. Vedeta se gândește la o revenire în televiziune: ”Nu a fost să fie” / VIDEO
  • Crina Abrudan a rămas fără afacere din cauza pandemiei.
  • Vedeta se gândește să nu își mai redeschidă locul de joacă pentru copii.
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Alexandru, tânărul alergător montan ucis de urs în munţii Baiului, ar fi plecat să caute coarne de cerb
recomandare pe as.ro
Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"
Romania TV
Așa arată cea mai puternică femeie din lume. Are 35 de ani și practică culturismul de la 17 ani
Romania TV
Un vaccin în minus în UE! Decizia a fost luată după apariția cazurilor de cheaguri de sânge
recomandare pe antena3.ro
Semnele de pe unghii care pot indica un cancer. Dr. Alexandru: "Acele pete trebuie văzute de medicul dermatolog"
recomandare pe antena3.ro
AstraZeneca, la liber în România! Oricine dorește se poate vaccina, fără programare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021.Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 15 aprilie. Astrele vin cu vești bune pentru multe zodii. A ta o fi printre ele?
recomandare pe playtech.ro
Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici. Semnul zodiacal sub care s-a născut astrologul de la Antena 3
recomandare pe redactia.ro
Doamne, ce rușine! A apărut cu părul la subraț, la vedere, deși mama ei e faimoasă în toată lumea! POZĂ
recomandare pe redactia.ro
A îmbătrânit și nu mai ține pasul cu soția tânără și frumoasă. A ajuns să arate deplorabil FOTO
recomandare pe a1.ro
Elena Ionescu, rochia ultra-scurtă și vaporoasă. Artista a fost la un pas de un accident vestimentar
recomandare pe romaniatv.net
Pregătiri de RĂZBOI lângă granița României! Rusia mută nave în Marea Neagră și soldați la graniță
recomandare pe romaniatv.net
Se schimbă criteriile de carantinare a localităţilor! Condiţiile luate în calcul de autorităţi
recomandare pe bzi.ro
Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO
recomandare pe Jurnalul.ro
Tragedia de la „Victor Babeș”. Aritmetica sinistră a pandemiei. Cine numără morții și cine numără banii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
recomandare pe Ciao.ro
A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!