Restricțiile s-au relaxat, însă nu și Andra. Artista încă are o mare frică: ”Mă tem să nu-l văd luptându-se pentru viața lui”

Restricțiile s-au relaxat, însă nu și Andra © Arhiva

Chiar dacă restricțiile s-au mai relaxat în contextul pandemiei de coronavirus, Andra a rămâne extrem de precaută, ba chiar se luptă cu sentimentul fricii. 

Artista care a donat o sumă impresionantă de bani pentru cei din linia întâi, a declarat, conform Viva, faptul că această pandemie a făcut-o să trăiască cu frică. 

Deși familia ei este bine, artista a pus și pune mai presus de orice sănătatea. De aceea, vedetei nu îi pasă de concertele anulate, ori de vacanțele pierdute. Ceea ce o macină cel mai mult pe Andra este faptul că cineva drag să nu pățească ceva din cauza virusului ucigaș din China. 

”Mă tem pentru cei dragi, dar și pentru mine. Mă tem să nu văd pe cineva iubit în spital, luptându-se pentru viața lui. Sper ca cei care au alte probleme de sănătate să își găsească și acum tratamentele medicale în farmacii”, a declarat Andra 

Deși are temeri legate de această perioadă, Andra spune că nu este o fire pesimistă, încercând mereu să vadă doar partea plină a paharului, așa cum a facut-o și de această dată, când toate planurile sale au fost amânate sau anulate.

”Nu sunt o pesimistă, nu văd lucrurile în această lumină negativă. Sigur că trecem printr-o perioadă foarte grea, pentru unii e chiar tragic sau dramatic, poate au rude decedate sau în spital, au rămas fără slujbe sau trebuie să își închidă afacerile. Eu nu pot să spun că mi s-au ruinat dorințele pe acest an, sunt recunoscătoare pentru faptul că nu îmi lipsește nimic, sunt sănătoasă, alături de familie, acasă. Părinții, socrii, frații, prietenii, toți suntem bine și păstrăm legătura prin telefon. Orice vacanță poate aștepta, orice concert poate fi amânat. Important este să fim sănătoși”, a mai spus artista. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro