Ridicarea stării de urgență a făcut-o pe Adela Popescu și Radu Vâlcan să părăsească de îndată Capitala. Unde au plecat cei doi împreună cu copiii lor

+3 click pentru
galerie

Ridicarea stării de urgență a făcut-o pe Adela Popescu și Radu Vâlcan să părăsească de îndată Capitala. Unde au plecat cei doi împreună cu copiii lor © instagram

Perioada stării de urgență i-a prins pe Radu Vâlcan și Adela Popescu, dar și pe copiii lor, în locuința din București, însă imediat ridicarea restricțiilor, aceștia au plecat la țară, departe de Capitală. 

Pandemia de coronavirus a reprezentat o situație destul de dificilă pentru toți români, dar și pentru întreaga planetă, epidemia ajungând să se răspândească rapid pe tot globul. Nici vedetele noastre nu au trecut prin cele mai bune stări, însă iată că odată cu ridicarea starii de urgență din România, acestea au ieșit din locuințe și se bucură din nou de libertate.

Același lucru îl putem spune și despre Adela Popescu și Radu Vâlcan, care imediat după ce România a ieșit din stare de urgență, cei doi soți și-au luat copiii, s-au urcat în mașină cu toții și au plecat la țară, acolo unde prezentatoarea TV s-a născut. 

”Și cum stăteam noi pe canapeaua de acasă imaginându-ne tot felul de scenarii din locații care mai de care, ne-am dat seama ca tot ce ne dorim de fapt este să facem un picnic la...Șușani.
Și-am facut :) Cum a fost weekend-ul vostru?”
, a scris Adela Popescu pe pagina sa de socializare în dreptul mai multor imagini de la țară cu ea și familia sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro