Rita Mureșan a fost două săptămâni în comă, când era copil! "Am reluat activitățile de la zero"

+3 click pentru
galerie

Rita Mureșan a fost două săptămâni în comă, când era copil! "Am reluat activitățile de la zero" © Facebook

Rita Mureșan a avut o copilărie plină de provocări! Cea mai mare dintre ele a fost la vârsta de zece ani, atunci când a fost în comă din cauza unei răceli. 

Rita Mureșan povestește că îi plăcea să stea cu capul la streașina casei atunci când ploua. Din cauza răcelii aculumate în zona respectivă, la un moment dat, corpul ei a cedat. Timp de două săptămâni a stat în comă, iar când s-a trezit a luat viața de la zero: a învățat din nou să vorbească, să scrie, să învețe și tot ce era necesar. 

Din nefericire, prin aceeași situație a trecut și fiica ei, Rebeca, tot la vârsta de zece ani. 

"Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Am stat în comă două săptămâni. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am reluat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul. Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste", a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Acum Rebeca este mare, a terminat în urmă cu câteva luni facultatea de chimie în America și s-a stabilit acolo. Rita este extrem de mândră de fetele ei, deși îi este destul de greu de când nu le mai are aproape. 

"Sunt foarte mândră de ea, a avut întotdeauna rezultate bune la învăţătură, a plecat în America pe bursă. A putut de fiecare dată să îşi reînnoiască bursa. A fost dorinţa ei, ea şi-a dorit America. Ea a dorit să ajungă acolo, să facă chimie, care nu este o facultate deloc uşoară. Va rămâne acolo, a fost deja angajată, nu se va întoarce", spunea Rita Mureșan. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro