Ritualul secret al lui Florin Piersic. Merge mereu în cimitir şi...Toţi au rămas surprinşi

Ritualul secret al lui Florin Piersic © Arhiva

Celebrul Florin Piersic ascunde o mare dramă în spatele calmului şi zâmbetului pe care îl afişează mereu.

Marele actor nu a depăşit nici până acum pierderea primei soţii. Ba mai mult, împreună cu fiul său, marele actor are un ritual pe care îl practică de când mama copilului lui s-a stins din viaţă.

Taiana Iekel, prima soţie a celebrul actor, care i-a oferit şi un copil, pe Florin Piersic Jr., s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani, la vârsta de 84 de ani, la spitalul Militar din Capitală. Cel care i-a fost alături până în ultima clipă a fost Florin Piersic Jr.

Drama celor doi a fost trăită în tăcere. De altfel, şi înmormântarea Tatianei a fost una discretă. Trupul neînsufleţit al femeii a fost înmormântat într-un cimitir din Capitală şi nu fost depus la niciun teatru, aşa cum mulţi se aşteptau. 

Mai mult deâct atât, decesul femeii a fost anunţat trei zile mai târziu, iar angajaţii cimitirului spun că la înmormântare ar fi fost prezenţi doar Piersic Jr. şi soţia acestuia.

Se pare că, în semn de iubire şi respect, atât Florin Piersic, care nu ajunge prea des la mormântul celei care i-a dăruit un fiu, cât şi Piersic Jr. au mare grijă de mormântul celei mai importante femei din viaţa lor.

Locul de veci al Tatianei Iekel este mereu curat, îngrijit, plin de flori şi lumânări aprinse. În fiecare an, Piersic şi Piersic Jr. plantează flori multicolore la căpătâiul mamei şi soţiei.

“La Tatiana Iekel nu vine multă lume la mormânt, una sau două femei vin, probabil prietene de ale ei din timpul vieții. Fiul ei, sau marele actor Piersic plătesc pentru ca mormântul să fie curat, să aibă flori multicolore și să fie lumânări aprinse. Probabil, când vine primăvara, se vor planta iar flori pe mormânt”, susțin angajaţii cimitirului unde se odihneşte Tatiana Iekel.

După moartea actriţei, Florin Piersic a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant

„Tatiana, scumpă mea, de când ţi-ai luat zborul către stele, mă gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viaţă mea şi m-am îndrăgostit definitiv de ţine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărţit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru pe care tu îl adorai şi de care eu sunt atât de mândru şi mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârşitul sfârşitului. Eu, Florin, cu durere şi lacrimi în ochi şi în suflet, îţi sărut mâna şi îţi mulţumesc că mi-ai fost alături şi m-ai însoţit cu gândul tău bun, chiar şi atunci când am fost departe unul de celatalt. Dar tu ştii bine, că deşi viaţă ne-a despărţit, noi am rămas mereu aproape",  a scris Florin Piersic, pe pagina sa de socializare.

Florin Piersic şi Tatiana Iekel s+au iubit timp de 14 ani

Cei doi actori au avut o relaţie de 14 ani din care a rezultat Florin Piersic Jr., care a ales şi el să le calce pe urme celor doi mari actori. Se pare că despărţirea dintre Tatiana şi Piersic ar fi fost cauzată de libertatea pe care ar fi trebuit să o aibă marele actor.

„Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim", a dezvăluit Tatiana Iekel, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena 1.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro