Fosta asistentă Răi da Buni, Rodica Miron, a făcut anunțul cel mare. S-a căsătorit!

+3 click pentru
galerie

Fosta asistentă Răi da Buni, Rodica Miron, a făcut anunțul cel mare. S-a căsătorit! © arhiva

Rodica Miron, fosta asistentă Răi da Buni, a dat vesta cea mare în direct. S-a căsătorit. 

Fosta asistentă a show-ul Răi da Buni, Rodica Miron, a făcut anunțul cel mare. De curând s-a căsătorit cu iubitul său englez. Vedeta are parte de o viață de lux, iar aceasta a intrat în direct la Răi da Buni pentru a povesti ce a mai făcut în ultima perioadă. Printre activitățiile de care se ocupă zilnic, Rodica Miron a făcut un marele anunț ce l-a luat în surprindere pe Mihai Morar. 

Rodica Miron a dezvăluit în exclusivitate că cererea în căsătorie a venit pe neașteptate. „Am tot călătorit cu un grup de prieteni și m-a cerut”. Am crezut că glumește deoarece el are multe glume”, a spus aceasta. Totuși, cererea nu a fost o glumă, iar iubitul englez a cerut-o de nevastă în fața tuturor apropiaților. Totul a decurs foarte repede și imediat au făcut și starea civilă. Rodica Miron a mărturisit că marele eveniment și petrecerea va avea loc anul viitor. Până atunci însă, fosta asistentă TV se bucură de toate momentele și mai nou de statutul de doamnă, pe care l-a obținut în urmă cu puțin timp. 
 

Ce spunea Rodica Miron în urmă cu doar câteva luni 

Rodica Miron povestea în urmă cu doar câteva luni că duce o viață frumoasă alături de bărbatul cu care acum s-a căsătorit. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar acesta o ajută în afacerea pe care ea o deține.

"Eu am primit un inel de ziua mea, dar nu a venit cererea. Ştie că mă aştept la un al doilea inel.”, spunea Rodica Miron.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest