VIDEO / Rodica Popescu Bitănescu și Mihai Morar, întrecere în bucătărie la înroșit ouă: "Azi e o zi mare"
Publicat pe 17.05.2018 la 20:06 Actualizat pe 17.05.2018 la 20:39
Cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, Mihai Morar și Rodica Popescu Bitănescu au înroșit ouă în bucătărie, conform tradiției, iar marea actriță are un secret bine păstrat pentru pregătirea acestora.
Cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, Mihai Morar și Rodica Popescu Bitănescu au înroșit ouă în bucătărie, conform tradiției, iar marea actriță are un secret bine păstrat pentru pregătirea acestora.
"Nu am găsit nicăieri vopsea de ouă! Rușine. Ar trebui să fie plin de vopsea roșie în magazine, dar nu ne supărăm că e sărbătoare mare. Eu mănânc mereu cozonac cu stafide, nu-mi place cu nucă. Ouăle trebuie puse 6 minute la fiert, pentru a fi cleioase, numai bune de mâncat. Trebuie puse patru linguri de oțet în apă la sare ca să țină vopseaua. Și sare ca să nu se spargă.", a spus Rodica Popescu Bitănescu, la "Răi Da' Buni".
"Prima oară când am înroșit ouă am făcut-o acasă, dar cu o metodă naturală, cu ceapă.", a spus și Mihai Morar.
Mihai Morar i-a pregătit și o surpriză Rodicăi Popescu Bitănescu și a provocat-o să încerce un preparat exotic, pe care a avut ocazia să-l guste în direct la "Răi Da' Buni".
"Sashimi e pește crud. Eu n-am mâncat niciodată. Să mănânc eu? E pentru prima oară în viața mea. Nu-i rău.", a spus încântată actrița.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.