Românul condamnat la închisoare pe viaţa în Anglia, după ce a abuzat o femeie, înjunghiat după gratii

Românul condamnat la închisoare pe viaţa în Anglia, înjunghiat după gratii © arhiva

Vasile Năstase a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în Anglia, după ce a violat o femeie. Acum, românul şi găsit sfârşitul în celula în care stătea. 

Românul fusese condamnat la închisoare după ce a violat o femeie. Bărbatul mai fusese condamnat în trecuut şi pentru alte violuri pe care le-a făcut. Autorităţile din Anglia au decis ca românul să fie condamnat pe viaţă, însă nu a reuşit să stea prea mult acolo, deoarece a fost omorât. Condamnatul a fost găsit într-o baltă de sânge chiar în celula în care acesta locuia. Imediat a fost transportat la spital, dar a murit. Potrivit Leight Journal, bărbatul a fost înjunghiat la gât de către un coleg de celulă. 

Femeie înjunghiată în plină stradă

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila a anunţat că o persoană a fost înjunghiată în plină stradă. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar acum este căutat de poliţişti: „Astăzi, la ora 11:28, un bărbat a sesizat, prin apel 112, faptul că în municipiu, la intersectia Bulevardului Dorobanţilor cu Calea Galaţi, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani. La acest moment poliţiştii acţionează în vederea depistării bărbatului bănuit de comiterea faptei şi fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt'' .Din primele informaţii, agresorul se cunoştea cu victima, dar înca nu se cunoaşte motivul pentru care a făcut gestul extrem. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro