Românca a confirmat despărţirea de tatăl copilului. "Nu mai formăm un cuplu de peste cinci luni"

+5 click pentru
galerie

Andreea Mitu a confirmat despărţirea de iubit © Foto: Instagram

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar la începutul acestui an a devenit mamă. La scurt timp, însă, după ce a adus pe lume o minunăţie de copil s-a despărţit de tatăl micuţului său.

La cinci luni de la despărţire, tenismena Andreea Mitu, pentru ă despre ea este vorba, a ţinut să vorbească în mod public despre despărţire. Andreea Mitu a precizat că zvonurile legate despre despărţire sunt adevărate şi că ea şi fostul iubit, Laurent, nu mai sunt împreună, iar singura relaţie pe care cei doi o au este legată de fiul lor, Adam.

"Eu şi Laurent nu mai formăm un cuplu de peste cinci luni, însă nu am considerat că este de interes public să dezvolt acest subiect. Relaţia noastră este încheiată, singurul context în care avem tangenţe fiind cele care ţin de fiul nostru, Adam. Simt nevoia să clarific această situaţie, mai ales că lucrez din greu pentru cariera mea şi doar ce am câştigat rimul turneu, după revenire. Priorităţile mele sunt Adam, familia şi tenisul", este mesajul Andreei Mitu, postat pe Instagram.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro