Romanița Iovan, relație cu un bărbat mai mic decât ea cu 11 ani. Vedeta radiază la brațul iubitului și este mai fericită ca niciodată

+4 click pentru
galerie

Romanița Iovan, relație cu un bărbat mai mic decât ea cu 11 ani. Vedeta radiază la brațul iubitului și este mai fericită ca niciodată © Instagram

Romanița Iovan este una dintre cele mai apreciate foste modele de la noi. Chiar dacă anii au trecut, aceștia nu și-au pus amprenta pe chipul vedetei, care arată fenomenal la vârsta de 55 de ani. Un rol esențial îl are și iubitul ei, care o face să simtă mereu la prima tinerețe.

Romanița Iovan se iubește cu un bărbat mai mic decât ea cu 11 ani

Romanița Iovan se iubește de ani buni cu Iulian Gogan, un bărbat mai mic decât. Dar acest lucru nu i-a împiedicat niciodatăă să-și trăiască povestea de dragoste așa cum au simțit. Romanița Iovan și avocatul Iulian Gogan s-au concentrat de fiecare dată ca relația lor să fie cât m ai intimă și au ținut-o cât mai departe de ochii curioșilor, iar acest lucru pare că a funcționat de minune pentru cei doi. Chiar și așa, vedeta a împărtășit cu fanii deseori imagini cu iubitul ei pe rețelele sociale, din cele mai importante momente din viața lor, iar legătura dintre ei se simte a fi una specială.

În plus, a contat enorm și faptul că iubitul frumoasei vedete are o relație cum nu se poate mai bună cu fiul acesteia. Cei doi sunt buni prieteni, lucru care nu face decât să o încânte pe celebra creatoare de modă.

Romanița Iovan, mamă și tată pentrru fiul ei

Romanița Iovan este o femeie puternică și a reușit de fiecare dată să joace două roluri importante în viața fiului ei: acela de mamă, dar și de tată. După ce fostul soț, Adrian Iovan, și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, din urmă cu cinci ani, Romanița Iovan a încercat să facă tot ce a putut pentru binele fiului ei. Aceasta nu a vrut ca micuțul să simtă lipsa tatălui, astfel că l-a înconjurat cu toată atenția și dragostea posibilă. Și chiar a reușit pentru că băiatul este foarte isteț și ambițios și, mai mult decât atât, este pasionat de pilotaj și pare că vrea să calce pe urmele meseriei avută de regretatul său tată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro