Scena a rămas istorie. De acum merge la saloane de cosmetică. Romică Țociu, transformare spectaculoasă

+3 click pentru
galerie

Scena a rămas istorie. De acum merge la saloane de cosmetică. Romică Țociu, transformare spectaculoasă © captura foto

Oriunde merge face baie de mulțime prin simțul umorului pe care îl are. Oamenii îl iubesc de o lungă perioadă, iar actorul câștigă bani frumoși din toată această treabă. Da, despre Romică Țociu vorbim. Actorul a lasat pentru câteva minute scena și a acceptat o provocare interesantă. Acesta a trebuit să meargă într-un salon de cosmetică pentru tratament.

Romică Țociu este deschis la tot ce este nou. Actorul de comedie a lăsat pentru câteva minute scena și a acceptat provocarea celor de la Xtra Night Show. Acesta a mers într-un salon de cosmetică, iar acolo a trăit experiența vieții sale. Tratamente peste tratamente, dar nu așa, ci un tratament cu foițe de aur, cum doar marii actori de la Hallywood mai primesc. A avut și un partener pe măsură, chiar soția sa, care se afla într-o altă încăpere.

Actorul a privit pozitiv experiența trăită: „Ce față de bebeluș”, a spus acesta după ce pe chip i-au fost aplicat mai multe substanțe și creme. 

Romică Țociu se află în lumina reflectoarelor de peste 30 de ani. Acesta îl are ca partner de scenă pe Cornel Palade, cu care a devenit mai mult decât prieten. Au câștigat împreună respectul și zâmbetele spectatorilor datorită umorului original, dar și al profesionalismului dovedit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest