Romina Power, sfâşiată de durere! Aceasta a făcut un apel pentru a-şi găsi fiica dispărută în urmă cu 25 de ani

+2 click pentru
galerie

Romina Power, sfâşiată de durere! Aceasta a făcut un apel pentru a-şi găsi fiica dispărută în urmă cu 25 de ani © Sursă Facebook

Romina Power trăieşte o suferinţă cumplită. Calvarul a început pentru celebra cântăreaţă acum 25 de ani, când fiica sa a dispărut. De atunci, gândul îi stă doar la ea şi speră ca într-o zi să-şi curme dorul, strângând-o în braţe. Vedeta a publicat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare, rugându-şi fanii să o ajute.

Viaţa Rominei Power a fost marcată de o dramă sfâşietoare, de când artista în vârstă de 68 de ani şi-a pierdut fiica acum 25 de ani. Ar face orice s-o găsească şi chiar după atâta timp, artista imploră ajutor cu speranţa că se vor reîntâlni. Pe pagina sa de Instagram, Romina a postat mai multe poze cu fiica ei, alături de mesaje extrem de dureroase.

 „Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc“, a fost unul dintre mesajele Rominei Power, rugându-şi fanii să distribuie fotografia mai departe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro