Rona Hartner a vrut să se sinucidă de trei ori. "Am plecat noaptea pe mare"

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner a vrut să se sinucidă de trei ori. "Am plecat noaptea pe mare" © Facebook

Rona Hartner i-a şocat pe fani cu declaraţiile pe care le-a făcut. Simpatica artistă a recunoscut că a vrut să-şi ia viaţa de trei ori.

Rona Hartner este o persoană plină de viaţă, optimistă şi cu o credinţă de fier. Nu la fel stăteau lucrurile şi în urmă cu câţiva ani pentru că îndrăgita artistă a recunoscut în emisiunea Răi Da' Buni de la Antena Stars că a fost la un pas să se sincuidă de trei ori.

De fiecare dată, însă, a fost oprită de o femeie cu părul scurt, aşa cum chiar ea povesteşte. Rona Hartner a precizat că totul s-a întâmplat la vârsta de 18 ani, atunci când trecea printr-un moment greu. Iubitul ei, cu care avea o relaţie de mult timp, s-a despărţit de ea, iar mai apoi a pierdut un rol pentru care muncise foarte mult.

Toate aceste lucruri au afectat-o enorm, iar Rona Hartner a vrut să-şi ia viaţa. Din fericire, artista a fost salvată la timp, iar astăzi reuşeşte să vorbească deschis despre aceste lucruri, vrând să-i facă pe fanii ei să înţeleagă că totul în viaţă are o soluţie. 

"Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier", a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a trecut printr-un moment greu, anul trecut, atunci când a aflat că este grav bolnavă. Artista a urmat un tratament luni la rând şi astăzi poate mărturisi cu zâmbetul pe buze că s-a făcut bine şi este mai fericită şi recunoscătoare vieţii ca niciodată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro