Rona Hartner s-a îmbolnăvit din nou. Care este noua boală de care suferă acum actrița

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner s-a îmbolnăvit din nou. Care este noua boală de care suferă acum actrița © Foto: Facebook

Rona Hartner trece printr-o perioadă dificilă, din cauza problemelor de sănătate. După ce simpatica artistă a aflat că suferă de o boală gravă, zilele trecute, medicii nu i-au dat deloc veşti bune.

Rona Hartner a aflat că suferă de embolie pulmonară. Afecţiunea i s-a produs din cauza unui medicament folosit de medici pentru tratament. Din fericire, însă, totul a fost descoperit la timp, iar artista a fost pusă pe un nou tratament.

Săptămâna trecută, Rona Hartner a vorbit la Antena Stars, unde a povestit că până la urmă lucrurile nu au fost grave şi că în două săptămâni se va rezolva şi va putea ajunge şi la concertele programate în România.

"Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin", a  spus Rona Hartner la Antena Stars. 

În plus, simpatica actriţă îşi ţine la curent fanii cu tot ce se întâmplă cu starea ei de sănătate, astfel că a ţinut să-i liniştească, transmiţând că lucrurile încep să se îmbunătăţească.

"Simt nevoia de a preciză. Am avut un cancer de colon localizat operat cu brio de domnul profesor Mircea Beuran. Și preventiv fac 12 ședințe de citostatice pentru că să nu mai revină niciodată. Marcării tumorali îi fac din 10 în 10 zile și demonstrează că nu mai am nici o tumoare în corp. Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puțin bine citostaticele. Eu am o săptămâna în care sunt slăbită și una în care zbârnâi așa cum mă știți voi. De data asta din lipsă de mișcare și alte cauze legate de o alergie la unul din compozanţii citostaticelor am avut o reacţie neplăcută. 141 puls și embolie pulmonară și febră. E clar că acel compozant oxaliplatina va fi scos că nu este esențială pentru tratament. Și deci voi tolera și mai bine tratamentul preventiv. Peste 2 săptămâni pot să iau avionul iarăși şi să îmi onorez concertele semnate deja. Pe 8 iunie la Sibiu şi pe 25 iulie la Brașov şi diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune. Cu ajutorul vostru și al rugăciunilor voastre merg mai ușor cu credința mai departe. Am avut o mare prividenta divină!!!! Aleluia. Fiindcă am descoperit boală la un stadiu operabil. Fiindcă am ajuns pe mâinile celui mai mare chirug din europa Mircea Beuran și peste 9 zile eram la platoul de filmare, fiindcă am cea mai lejera chimioterapie din lume. Fiindcă Dumnezeu este cu mine", a scris Rona Hartner pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest