Primul mesaj transmis de Rona Hartner, după operaţia de 6 ore

+3 click pentru
galerie

Primul mesaj transmis de Rona Hartner, după operaţia de 6 ore © Captură video

După aproape trei zile de la operaţia pe colon, Rona Hartner a transmis un mesaj pentru fanii ei de pe reţelele de socializare. Artista le-a m ulţumit tuturor pentru susţinere.

Rona Hartner a vrut să le mulţumească tuturor celor care s-au rugat pentru ea. A trecut cu bine peste operaţie, iar acum este în perioada de recuperare. 

"Mulţumesc lui Dumnezeu şi domnului profesor doctor! Mulțumesc frumos din partea voastră am simţit valuri de rugăciune. Vă rog să continuaţi. Mulțumesc", a scris Rona Hartner pe reţelele de socializare. 

Rona Hartner a ieşit de la Terapie Intensivă 

Logodnicul Ronei Hartner i-a liniştit pe fanii artistei confirmând că operaţia de îndepărtare a tumorii a reuşit. Ea a fost operată de unul dintre cei mai buni medici şi nu mai este la Terapie Intensivă.

„Trebuie să se recupereze, încet dar se recuperează. Rezultatele nu sunt unele finale dar ştim că tumora canceroasă a fost complet eliminată din corpul Ronei. În mod normal operaţia ar fi durat două ore (...) Azi a reuşit să se plimbe cu mine puţin. Nu mai este la Terapie Intensivă, s-a întors în rezerva ei. Are nevoie de multă odihnă şi sperăm că mâine va putea să mănânce (...) Rona şi-a încredinţat viaţa lui Dumnezeu şi tot ce i s-a întâmplat în viaţă este în puterea Lui. În aceste condiţii ea crede că lucrurile rele pe care le-a experimentat sunt doar o oportunitate de a fi şi mai bună. A avut această problemă poate de mult timp şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a descoperit-o”, a povestit logodnicul vedetei pentru emisiunea „Răi da’ buni”.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro