Rona Hartner, în lacrimi după ce a fost operată de cancer de colon: "Pentru intrarea în săptămâna patimilor pentru mine"

Rona Hartner, în lacrimi după ce a fost operată de cancer de colon: "Pentru intrarea în săptămâna patimilor pentru mine" © captura video

Rona Hartner trece prin momente delicate. Îndrăgita artistă a fost operată a doua oară, după ce a aflat că suferă de cancer la colon.

Artista a ajuns pe mâna medicilor din Franța, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru plasarea unui cateter. În urmă cu două luni, Rona Hartner a fost operată și în România, atunci când i-a fost extripată o tumoră canceroasă poziționată în zona colonului.

Rona Hartner este mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de apropiată de fanii ei, mai ales pe rețelele sociale. Artista își ține admiratorii la curent, iar după operație Rona Hartner nu a transmis nici un mesaj referitor la starea ei de sănătate, însă s-a arătat îndurerată de incendiul care a mistuit aproape în totalitate Catedrala Notre-Dame. Totodată, în urmă cu două zile, Rona Hartner a scris câteva rânduri despre operația suferită luni în Franța: "Veștile sunt acestea.... Pentru intrarea în săptămâna patimilor pentru mine..."

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro