Care este starea de sănătate a Ronei Hartner, după ce a ieșit din operație. Detalii de ultimă oră de la spital

+3 click pentru
galerie

Care este starea de sănătate a Ronei Hartner, după ce a ieșit din operație. Detalii de ultimă oră de la spital © Facebook

Rona Hartner, îndrăgita vedetă mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze a fost supusă unei intervenții chirurgicale, la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat mai mult timp dureri și stări de oboseală. 

Din primele informații oferite de apropiații Ronei Hartner, se pare că vedeta a trecut cu bine peste operație și se simte cât de cât ok. Cu toate acestea, îndrăgita artistă va rămâne la terapie intensivă toată ziua. Alte detalii medicale vor da medicii, în cursul zilei de mâine, sau chiar Rona Hartner. 

Operația a fost una de îndepărtare a unei tumori la colon, despre care Rona Hartner a aflat în urmă cu câteva zile. 

"Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (...) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie.", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la Star Magazine. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro