VIDEO / Roxana Ciuhulescu, de la agonie la extaz, după divorțul de fostul soț: „Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Roxana Ciuhulescu, de la agonie la extaz, după divorțul de fostul soț: „Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre” © captură video

Viața nu i-a oferit Roxanei Ciuhulescu mereu motive de bucurie. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească toate obstacolele, iar acum are o familie împlinită și toate motivele de fericire. 

Prezentă în emisiunea „Agenția VIP”, Roxana Ciuhulescu a povestit totul despre drama divorțului prin care a trecut, dar și despre cum a primit în viața ei bărbatul pe care l-a făcut tată și căruia i-a devenit soție, în urmă cu scurt timp. 

„Până la momentul dezvăluirii că am divorțat, toată lumea știa că lucrurile sunt ok înre noi pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre, pentru că și ei le au pe ale lor. 

Am așteptat să vină vacanța de vară ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care urma. A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul. Dacă mi-ar fi zis cineva că se va întâmpla așa, nu aș fi crezut. Mi-am propus să nu rămân singură și am vrut să-mi refac viața și i-am zis fostului soț că vreau să-mi refac viața. Sunt femei care trec prin decepții și nu mai au curaj.

La mine lacrimile au secat, au curs în mulți ani. 
Mi-am dorit să apară el și a apărut. Nu vreau să fac o comparație. Este un om foarte bun, are un suflet de milioane și îl iubesc cel mai mult pentru sufletul lui. Aveam nevoie de ateșție, iubire, apreciere. Eu nu am fost niciodată o femeie materialistă și nici nu o să fiu. Dacă îmi căutam un soț cu un cont gras, îl găseam în altă parte. M-a atras la el faptul că a devenit un tată pentru Ana”
a povestit Roxana Ciuhulescu, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro