Roxana Ciuhulescu este în căutare de bonă! Cum trebuie să fie cea care o să aibă grijă de copii sportivei

+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu este în căutare de bonă! Cum trebuie să fie cea care o să aibă grijă de copii sportivei © Instagram

Fosta prezentatoare caută o persoană care să poată avea grijă de cei doi copii ai săi.

Roxana Ciuhulescu este implicată în mai multe proiecte, motiv pentru care simte nevoia unui ajutor experimentat. 

Deşi mama ei îi oferă tot sprijinul necesar, Roxana nu crede că mai poate face faţă presiunilor zilnice.

"Am o admiraţie pentru mămicile care reuşesc să stea doi ani acasă cu copiii. Pentru mine nu a fost deloc uşor.", a mărturisit sportiva la emisiunea Răi da' Buni, de pe Antena Stars.

Copiii Roxanei Ciuhulescu sunt foarte activi, mai ales cel mic, Cezar.

"Ana era foarte liniştită. Ăsta (Cezar) este ca argintul viu, cotrobăie, scoate,se caţără, l-am scăpat o clipă din ochi, el e căţărat pe masă sau pe scaun, trebuie să facă ceva.", a mai adăugat vedeta.

Experienţele Roxanei Ciuhulescu cu fostele bone

"Am avut o bonă extraodinră care a stat cu noi, am avut bonă internă, până să împlinească Cezar un an. A avut probleme de sănătate, a trebuit să plece, nu s-a mai întors, şi atunci am încercat să o înlocuiesc cu mama.", a mai spus Roxana.

După plecarea bonei pe care a avut-o mult timp, Roxana Ciuhulescu a început să caute candidate pentru noul post liber. Chiar ea a declarat că în cinci luni a schimbat cinci bone, pentru că nici una nu se ridica la aşteptările ei.

"Una dintre ele, de exemplu, venită, culmea, prin agenţie, exact în a doua dimineaţă, s-a trezit mult mai târziu decât ne trezim noi. N-am zis nimic, că poate era obosită, venea de la Vaslui, dar exact aşa textual, i-am zis <<Vezi că s-a trezit Cezar>> şi a fost foarte simpatică doamna de felul ei, dar nu tocmai pe placul meu, mi-a zis <<Eu până nu îmi beau cafeaua şi nu îmi fumez ţigara, eu nu pot să văd de copil>>. Am invitat-o politicos să îşi strângă lucrurile", a povestit fosta sportivă.

Noile proiecte ale Roxanei Ciuhulescu

Deşi ocupată cu copiii, dar şi cu evenimentele la care este invitată, Roxana are planuri mari pentru viitor.

Deşi în momentul de faţă prezintă un show, a decis să modereze din nou emisiunea cu format auto-moto care a consacrat-o, după şapte ani de pauză. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro