Roxana Ciuhulescu, mesaj uimitor pentru fani. ''Suntem fericiți să vă anunțăm că...''

+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu, mesaj uimitor pentru fani. ''Suntem fericiți să vă anunțăm că...'' © Instagram

Roxana Ciuhulescu și-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat o fotografie în care dă de înțeles că este gravidă. La o citire mai atentă, însă, nu este vorba decât de o glumă.

Roxana Ciuhulescu le-a dat emoții, astăzi, fanilor, după ce a postat o fotografie alături de bărbatul ei. Roxana Ciuhulescu este ținută în brațe de soțul ei, care, de altfel, îi pune mâna pe burtă. La o primă vedere ai avea senzația să crezi că este însărcinată, mai ales că și descrierea este într-un mare fel. Însă, în cele din urmă, surpriză. Vedeta nu, nu este însărcinată, însă nu spune nu venirii unui nou membru în familia sa.

''Suntem fericiți să vă anunțăm că .... ne-am bucura să mai așteptăm un copil. 😅 Să aveți o primăvară frumoasă! 🌸'', a scris vedeta pe Instagram. 

Pe unii dintre fani a reușit chiar să-i păcălească, pentru că aceștia au transmis imediat felicitări. Roxana Ciuhulescu este mama a doi copii. Vedeta are o fetiță din prima căsnicie și un băiețel care a venit pe lume pe 12 iulie 2018, din al doilea mariaj.

Viața vedetei s-a schimbat radical după divorț și după ce l-a întâlnit pe Silviu, bărbatul care a învățat-o, din nou, cât de frumoasă este iubirea. Roxana Ciuhulescu a devenit și mămică pentru a doua oară în urmă cu un an și jumătate. De altfel, în toamna lui 2018, Roxana Ciuhulescu și Silviu s-au și căsătorit în fața Lui Dumnezeu și și-au botezat copilul.

"Bucuria a fost mare, dragostea imensă. Am fost lângă ea de la nașterea băiatului, este un copil răsfățat, un copil iubit (nr. Cezar Ioan). E un copil fericit, se bucură de orice" , a spus mama Roxanei Ciuhulescu în ziua în care fiica ei s-a căsătorit și și-a creștinat băiețelul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro