VIDEO / Roxana Ciuhulescu naşte astăzi. Declaraţii exclusive înainte să intre în operaţia de cezariană

+4 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu, pentru a doua oară mămică © Sursă foto: Captură Antena Stars

Este bucurie mare în viaţa Roxanei Ciuhulescu. Vedeta naşte astăzi. Roxana Ciuhulescu va deveni pentru a doua oară mamă, iar fericirea este de nedescris. Ziua de astăzi este cu atât mai specială cu cât este şi ziua de naştere a soţului ei, astfel că micuţul va fi născut în aceeaşi zi cu părintele său.

Roxana Ciuhulescu a ajuns la prima oră a dimineţii la clinica unde va avea loc operaţia şi a vorbit în exclusivitate pentru "Star Matinal" de la Antena Stars despre cum se simte înainte de operaţia care începe la ora 9, dar şi despre cât de fericită este.

"Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui", a spus Roxana Ciuhulescu la Antena Stars.

"E nemaipomenit, vrem să fie bine pentru toată lumea. Sunt emoţii, dar bucuria păleşte emoţiile. A fost destul de simplu în perioada asta, dragostea face totul", a spus soţul Roxanei Ciuhulescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro