Roxana de la Trident, din nou însărcinată! Vedeta a dezvăluit sexul bebeluşului

+4 click pentru
galerie

Roxana de la Trident, din nou însărcinată! Vedeta a dezvăluit sexul bebeluşului © Instagram

Veste bombă în lumea mondenă! Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, va deveni mămică! Se întâmplă la doi ani de când s-a căsătorit cu Andrei Badiu şi este în culmea fericirii!

Roxana Blagu şi soţul ei, Andrei Badiu, vor deveni părinţi! Fosta membră a trupei Trident a anunţat marţi, 18 februarie, în cadrul unei emisiuni tv, că este însărcinată în cinci luni. Vedeta a decis să ţină sarcina secretă până în acest moment, după ce a pierdut alte două, în trecut. 

Ce sex va avea copilul? Ei bine, fericire mare! Copilul Roxanei Blagu şi al lui Andrei Badiu va fi băieţel.

„Doar prietenii foarte apropiați au știut. Îmi doream foarte mult să devin mamă și până la urmă dorințele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetițe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieței e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu”, a spus Roxana Blagu.

Dorinţa soţului Roxanei Blagu s-a îndeplinit! Fosta membră a trupei Trident a povestit că, de ziua de naştere a lui Andrei Badiu, a făcut o petrecere surpriză. L-a întrebat ce şi-ar dori, iar răspunsul a uimit-o: să rămână însărcinată!

Roxana Blagu a precizat că sarcina decurge normal şi că, până în acest moment al evoluţiei, a luat cinci kilograme.

"De ziua lui Andrei nu știam ce cadou să îi fac și am făcut o petrecere surpriză unde am invitat toți prietenii lui. În dimineața aceea l-am întrebat ce și-ar dori și el mi-a răspuns că i-ar plăcea să rămân însărcinată. Uite că i s-a îndeplinit dorința. Sarcina decurge foarte bine, primele trei luni au fost cu grețuri, cu amețeli, dar acum nici nu simt că sunt însărcinată, am o stare foarte bună permanentă. Până acum am luat 5 kilograme", a mai povestit Roxana Blagu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro