Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu, cei mai fericiţi! Vedeta îşi pozează tot mai des burta de gravidă

+3 click pentru
galerie

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu, cei mai fericiţi! Vedeta îşi pozează tot mai des burta de gravidă © Instagram

Ce mămică frumoasă! Roxana Ionescu radiază de fericire, iar lucrurile s-au aşezat cum nu se putea mai bine în viaţa ei! După ce a rămas însărcinată cu primul copilaş şi a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu, Mama Natură are tot ce şi-ar putea dori o femeie!

În luna octombrie a acestui an, vedeta urmează să nască, însă, cel mai probabil, nunta va avea loc anul viitor. Fosta vedetă TV trăiește cea mai frumoasă perioadă, iar ea şi Tinu Vidaicu sunt de nedespărţit, conform Antena Stars. Dovadă stau şi imaginile pe care cei doi le tot postează pe conturile lor de Instagram! Şi...nu putem să nu observăm faptul că Mama Natură şi-a păstrat silueta impecabilă şi formele sale voluptoase care au făcut ravagii de-a lungul timpului în inimile tuturor bărbaţilor!

După aproape 15 ani de televiziune, Roxana Ionescu s-a retras din fața camerelor și s-a mutat la Timișoara, pentru a fi mai aproape de logodnicul ei! Chiar dacă au avut relație cu urcușuri și coborâșuri, cei doi au reușit să treacă peste orice problemă care a stat în calea fericirii lor.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro