Roxana Ionescu a confirmat cererea în căsătorie! Când va face nunta cu Tinu Vidaicu. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Roxana Ionescu a confirmat cererea în căsătorie! Când va face nunta cu Tinu Vidaicu © captură video

În urmă cu aproximativ o săptămână, la scurt timp după ce Spynews.ro a anunțat, în exclusivitate că Roxana Ionescu este însărcinată, vedeta a ridicat semne de întrebare pe internet, după ce a postat o fotografie cu un inel de logodnă. Astăzi a spus totul despre cererea în căsătorie, la Star Matinal!

Da, da, da! Este adevărat! Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu, la sfârşitul lunii aprilie. Cei doi se pregătesc de venirea pe lume a bebeluşului, în luna octombrie, iar mai apoi vor face şi nunta!

"Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta... Nu fac nunta anul acesta", a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars. 

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au o relaţie de ani buni, iar în doar câteva luni cei doi se vor bucura de sentimentul unic, acela de a fi părinţi. Tinu Vidaicu este unul dintre cele mai cunoscuţi patroni de cluburi din ţară şi, totodată, iubitul Roxanei Ionescu este apreciat pentru proiectul în care este implicat, prin care face remixuri celor mai tari piese.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro