Bombă în showbiz! Roxana Ionescu este însărcinată!

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Roxana Ionescu este însărcinată! © Foto: Instagram

Veste mare în showbizul românesc. Avem încă o graviduţă. Roxana Ionescu, cunoscută şi drept Mama Natură, urmează să devină mamă pentru prima dată, ea purtând în pântece un băieţel.

Roxana Ionescu este însărcinată, iar în doar câteva luni va putea să-şi strângă copilul la piept.
Potrivit surselor Spynews, care sunt foarte bine informate, ca de fecare dată, Roxana Ionescu şi iubitul ei, Tinu Vidaicu, au dat marea veste chiar la petrecera pe care au dat-o, weekendul trecut, în Timişoara.

A fost dublă sărbătoare în relaţia lor pentru că atât Tinu Vidaicu, cât şi Roxana Ionescu şi-au sărbătorit ziua de naştere, astfel că au dat o petrecere pe cinste, la care au luat parte toţi prietenii lor buni.

Printre cei care au fost invitaţi la mega cheful din weekend s-au aflat şi Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu, dar şi foarte mulţi prieteni care sunt persoane cunoscute în cercurile mondene din Capitală. Singurul absent de la marea petrecere a fost Codin Maticiuc, care se află în America, acolo unde iubita lui a adus-o pe lume pe fetiţa actorului, Smaranda, la începutul acestei luni.

Tinu Vidaicu şi Roxana Ionescu au pus la cale totul până în cele mai mici detalii, aceştia dorind enorm ca prietenii lor veniţi din Capitală să se simtă excelent. Ba chiar la sosire invitaţii au fost întâmpinaţi cu cadouri care constau în şepci cu numele clubului pe care Tinu Vidaicu îl deţine.

În plus, înainte de plecare, Tinu Vidaicu şi Roxana Ionescu au mai dat o masă de la revedere prietenilor, iar la final s-a lăsat cu plâns. Prietenii celor doi au fost trişti că au fost nevoiţi să plece şi chiar unii dintre ei spuneau că ar fi o idee bună să se mute cu toţii în Timişoara.

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au o relaţie de ani buni, iar în doar câteva luni cei doi se vor bucura de sentimentul unic, acela de a fi părinţi. Tinu Vidaicu este unul dintre cele mai cunoscuţi patroni de cluburi din ţară şi, totodată, iubitul Roxanei Ionescu este apreciat pentru proiectul în care este implicat, prin care face remixuri celor mai tari piese.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro