Roxana Nemeş a trecut prin clipe de groază! "Efectiv, peste tot era sânge"

Roxana Nemeş a trecut prin clipe de groază! "Efectiv, peste tot era sânge" © Sursă Instagram

Roxana Nemeş este una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România. Deşi acum trăieşte o viaţă de vis, în perioada copilăriei vedeta a trecut prin unele episoade extrem de dureroase, care i-au lăsat şi semne.

Vogging-ul este în mare vogă, mai ales în rândul vedetelor. Recent, Roxana Nemeş a făcut şi ea o pasiune pentru acest tip de videoclipuri. Frumoasa blondină menţine o legătură foarte apropiată cu fanii săi, atât pe reţelele de socializare, cât şi pe platforma video. De curând, frumoasa blondină a realizat un clip prin care le povesteşte admiratorilor săi năzdrăvăniile pe care le-a făcut în copilărie. Unele dintre ele au avut un final nefericit, pentru că şi-au pus amprenta pe pielea sa.

Pe vremea când era doar o copilă, Roxana Nemeş avea o pasiune pentru înot. La finalul unuia dintre cursuri, artista a avut parte de un incident dureros, pe care-l va ţine minte toată viaţa.

"Am mai avut un episod dureros ca să zic așa, când eram cu copiii afară și mi-am spart barba. Chiar și acum am semn de-atunci. Eram un copil cuminte, ascultător, însă făceam năzdrăvănii. Eram ca Moș Crăciun pentru că eram toată pansată și râdeau colegii de mine. După vreo două săptămâni, când am terminat cursul de înot, am căzut din nou în barbă pe marginea bazinului. Efectiv, peste tot era sânge, și am fost din nou la urgențe", a povestit artista pe canalul ei de YouTube.

Roxana Nemeş nu a vorbit până la 3 ani

Deşi acum îşi uimeşte fanii cu vocea ei, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe autohtone, în copilărie, Roxana Nemeş şi-a îngrijorat părinţii, deoarece a început să vorbească târziu.

"Până la vârsta de 3 ani nu am vorbit și m-au dus ai mei la logoped. Medicul i-a spus mamei să nu-și facă griji, că sunt doar leneșă", a mărturisit vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro