Roxana Prințesa Ardealului este însărcinată! A aflat și sexul copilului

+3 click pentru
galerie

Roxana Prințesa Ardealului este însărcinată! A aflat și sexul copilului © Facebook

Bombă în showbiz! După o perioadă cu despărțiri și împăcări, iată cu Roxana Prințesa Ardealului și iubitul ei vor deveni părinți. Cei doi au dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat mesaje emoționante.     

Roxana Rotar, pe numele ei din buletin, a publicat pe pagina sa un mesaj în care își anunță admiratorii că în curând va deveni mamă. Ea și iubitul ei vor avea un băiețel pentru care au ales deja numele: Dominic. 

"La omul bun durează mai mult,să își găsească fericirea,stiam ca Dumnezeu imi va da după sufletul meu❤😊🤗 Da acum pot să spun ca sunt fericită, ceea ce îmi lipsea am si in curand vom fi trei❤🙏
Ce poate fi mai minunat de atata, cea mai mare bucurie și binecuvântare de la Dumnezeu🙏 Familly❤Domi baăiatul nostru scump abia aștept să vii pe lume, până atunci sper să am o sarcină ușoară, până acum nu am avut probleme🙏👼🤗"
, a scris cântăreața. 

Îndoar câteva ore, sute de mesaje au apărut pe pagina Roxanei, fanii felicitând-o și punându-i întrebări despre perioada vieții pe care o traversează. 

"Vă mulțumesc din suflet pt toate urăriile de bine, cea mai mare bucurie în curand voi fi mamă❤ Momentan nu am probleme în sarcina și sper să fie așa pe tot parcursul!!!", a scris Roxana, după ce a primit sute de mesaje. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro