Roxana Vancea, declarație de dragoste pentru iubit, în văzul tuturor! "Așa arată fericirea"

Roxana Vancea, declarație de dragoste pentru iubit, în văzul tuturor! "Așa arată fericirea" © Instagram

Roxana Vancea nu se mai ascunde! După ce bruneta a publicat prima fotografie cu iubitul ei în urmă cu câteva zile, acum și-a luat inima în dinți și i-a făcut o declarație de dragoste lui Dragoș, în văzul tuturor.

Roxana Vancea se iubește de ceva timp cu Dragoș, un cunoscut sportiv. Inițial, bruneta nu a vrut să dezvăluie foarte mult despre relația ei, dar iată că acum și-a declarat public dragostea față de bărbatul care o face fericită. Recent, sexy bruneta a publicat o fotografie în care ea și Dragoș îl ridică în aer pe băiețelul sportivului, iar descrierea a fost una scurtă și la obiect, dar care demonstrează câtă iubire este acum în sufletul fostei asistente tv. "Așa arată fericirea", a scris Roxana Vancea, pe Instagram. 

Roxana Vancea, împătimită a sportului

Roxana Vancea reuşeşte să ridice 50 de kilograme doar la antrenamentul de încălzire, fiind un model drept de urmat pentru oricine. Mulţi dintre bărbaţi nu ţin ritmul în comparaţie cu ea. De asemenea, vedeta are şi un regim alimentar foarte bine pus la punct. „Întotdeauna este loc de mai bine şi recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru aveam corpul obişnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat şi ştiu cât de repede vin rezultatele (...) Vreau să fiu mai definită, sa mi se vadă abdomenul mai proeminent şi să pun masă musculară la fesieri”, a declarat Roxana Vancea în urmă cu câteva luni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro