Roxana Vancea este tare mândră de sânii ei! Ca să se laude, s-a pozat la bustul gol. FOTO

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea este tare mândră de sânii ei! Ca să se laude, s-a pozat la bustul gol. FOTO © Instagram

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este, fără dar și paote, Roxana Vancea. Fosta asistentă TV s-a transformat foarte mult de-a lungul anilor, în mare parte înspre bine. Vedeta petrece foarte mult timp în sala de sport, acolo unde își sculptează trupul.

Drept urmare, Roxana Vancea arată absolut demențial, ca rezultat al muncii titanice pe care o depune în fiecare zi. Am spune chiar că este puțin dependentă de sport, dar cu siguranță este un lucru bun!

Este mândră de bustul generos

Nu se mândrește doar cu abdomenul bine lucrat și picioarele de zeiță, ci și cu sânii ei, datorită cărora s-a remarcat încă de pe vremea când prezenta meteo pe micile ecrane. Așadar, Roxana Vancea și-a permis un mic moment de mândrie și s-a lăudat puțin, pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie în sânii goi... dar puțin acoperiți de niște cranii.

„Pot fi dificilă câteodată, dar sunt al naibii de loială. Și am sâni minunați, așa că...”, a transmis Roxana Vancea, alături de poza de senzație.

Câte kilograme are Roxana Vancea

Roxana Vancea cântăreşte 48,3 kilograme. Vedeta a pozat cântarul şi a publicat imaginea pe pagina ei. Roxana Vancea este una dintre vedetele care au luptat mult pentru a ajunge la o siluetă de vis. Bineînţeles că nu i-a fost deloc uşor şi în continuare depune efort pentru a-şi menţine corpul bine lucrat.

Roxana Vancea reuşeşte să ridice 50 de kilograme doar la antrenamentul de încălzire, fiind un model drept de urmat pentru oricine. Mulţi dintre bărbaţi nu ţin ritmul în comparaţie cu ea. De asemenea, vedeta are şi un regim alimentar foarte bine pus la punct.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro