Roxana Vancea, pregătită să devină mamă! Cum se descurcă vedeta când vine vorba de copilul soţului

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea, pregătită să devină mamă! Cum se descurcă vedeta când vine vorba de copilul soţului © Instagram

Viaţa Roxanei Vancea e într-o continuă schimbare după căsătorie! Dacă până acum gândul că ar putea fi mamă nu-i trezea niciun sentiment, lucrurile par să se fi schimbat de când l-a cunoscut pe soţul ei.

De când şi-a găsit sufletul pereche, Roxana Vancea pare că e o altă femeie. Pe lângă faptul că-şi iubeşte foarte mult soţul, îl iubeşte şi pe băieţelul acestuia ca şi cum ar fi al ei. Dovadă stau filmuleţele pe care le postează cu cel mic în care se joacă şi are foarte mare grijă de el, dar şi răspunsurile pe care le dă celor care o întreabă de el. 

"E al soţului meu. Dar îl iubesc ca şi când e al meu. Primeşte iubire nonstop", a răspuns Roxana Vancea când a fost întrebată dacă e al ei copilul soţului.

Asta nu e tot! În urmă cu câteva zile, Roxana afirma tot pe Instagram că din momentul în care l-a ales pe Dragoş să-i fie soţ, automat l-a ales să-i fie prieten, partener, dar şi tatăl copiilor. Iată, deci, cât de mare este puterea dragostei! Căci nu de puţine ori, în trecut, şatena afirma că nu-şi doreşte copiii. 

"Lucrez foarte mult la abdometul meu şi chiar îmi place cum arată. Arată impecabil, e ce trebuie. Nu l-aş strica acum pentru un copil", spunea Roxana Vancea, potrivit Antena Stars.

Şi dacă tot suntem la capitolul schimbărilor pe care le-a adus Dragoş în viaţa ei, putem menţiona şi căsătorie. Căci, da, la fel ca în cazul copiilor, Roxana declara sus şi tare că nu se va căsători niciodată. 

"Nu sunt pentru toată lumea treburile astea şi consider că dacă vreau să fiu cu un bărbat toată viaţa nu mă leagă o chestie de genul ăsta, o căsătorie", preciza vedeta.

Şi totuşi, după ce s-a îndrăgostit de el şi i-a dovedit că este bărbatul alături de care poate fi fericită toată viaţa, Roxana a zis "Da".

Se vede cu ochiul liber cât de mult se iubesc cei doi, dar şi cât de fericită este Roxana. Şi cum să nu fie când soţul ei o însoţeşte chiar şi în sala de fitness, acolo unde petrece foarte mult timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro