Roxana Vancea, primele declaraţii după ce şi-a operat nasul: "Mi se vedea mai mare"

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea, primele declaraţii după ce şi-a operat nasul: "Mi se vedea mai mare" © Facebook

Roxana Vancea şi-a operat nasul! Bruneta a decis să facă aceadză intervenţie chirurgicală după ce a şi-a pus aparat dentar, iar dinţii ei s-au mutat puţin mai în spate. 

Roxana Vancea susţine că din aceată cauză nasul ei se vedea mai mare. Joi a mers la clinică, a fost operată, iar vineri a publicat deja o fotografie din maşină, semn că a fost externată şi se simte foarte bine. 

"Gata. Am făcut-o si pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa ca, decât să fiu complexată că am nasul mareeee... mai bine l-am retuşat un pic!", a scris Roxana Vancea. 

Este prima operaţiei estetică pe care şi-a făcut-o Roxana Vancea, fiind cunoscută până acum drept una dintre "vedetele naturale" de la noi. De foarte multe ori oamenii s-au întrebat dacă are silicoane, însă de fiecare dată a spus că sânii ei sunt naturali. Vedeta a mai frecventat cabinetele medicilor esteticieni, însă doar pentru a scăpa de ridurile fine sau intervenţii de acest fel. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro