Roxana Vancea se descurcă de minune în rolul de mămică! Odată cu prima zi de relaxare, vedeta i-a împlinit dorința micuțului Alexandru / FOTO

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea se descurcă de minune în rolul de mămică! Odată cu prima zi de relaxare, vedeta i-a împlinit dorința micuțului Alexandru / FOTO © Instagram

Roxana Vancea ești o mămică model! Vedeta a așteptat cu nerăbdare prima zi de relaxare, însă nu în mod deosebit pentru ea, ci pentru fiul soțului său, Milan Alexandru. Iată unde au fost cei doi odată cu intrarea în Starea de Alertă!

Roxana Vancea este o mamă așa cum mulți copii și-ar dori să aibă. Vedeta își îndeplinește acest rol cu brio, fără nicio urmă de bănuială. Chiar dacă nu este fiul ei, ci al soțului său Dragoș, micuțul Milan Alexandru este o persoană foarte importantă din viața sa, dovadă fiind toate momentele în care se joacă și se distrează împreună.

Încă de la primele ore ale zilei, Roxana Vancea a pășit cu dreptul în Starea de Alertă. Vedeta a așteptat cu nerăbdare ziua de 15 mai și pentru ea, dar mai mult pentru băiețelul soțului său, mereu dornic de distracție.

Vedeta le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare că ea și simpaticul băiețel s-au pregătit încă de dimineață și au plecat entuziasmați să viziteze animalele de la grădina zoologică, lucru care i-a bucurat enorm pe amândoi. Cea mai mare dovadă sunt InstaStory-urile Roxanei Vancea, dar și fotografia alături de Milan Alexandru, în care fericirea li se poate citi pe chip.

„Ziua noastră a început perfect cu o plimbare la Zoo... Weekend de poveste ♥️”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro