VIDEO / Roxana Vancea sfidează tot mai mulţi bărbaţi! Care sunt trucurile vedetei

+5 click pentru
galerie

Roxana Vancea sfidează tot mai mulţi bărbaţi! Care sunt trucurile vedetei © Instagram

Roxana Vancea este una dintre femeile după care bărbaţii cu greu se abţin să nu întoarcă privirile. Vedeta sexy îşi face des apariţia la sala de forţă unde sfidează mulţi bărbaţi cu un comportament sportiv impecabil.

Fosta prezentatoare TV şi-a obişnuit fanii cu ipostazele de la sala de forţă, unde lucrează din greu pentru întreţinerea corpului său superb.

A fost recent invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre antrenamentele sale acerbe şi cum reuşeşte să inhibe mulţi dintre bărbaţii pasionaţi de o atitudine a unui corp perfect sculptat.

Ea reuşeşte să ridice 50 de kilograme doar la antrenamentul de încălzire, fiind un model drept de urmat pentru oricine. Mulţi dintre bărbaţi nu ţin ritmul în comparaţie cu fosta prezentatoare tv.

„Am ajutor, nu este prima dată când am antrenor. El m-a ajutat şi prima oară să slăbesc, abia după aceea am reuşit să devin <<sirenă>>” a glumit Roxana, intervievată de reporterul emisiunii TV.

Vedeta recunoaşte că a avut nevoie de o schimbare

Roxana Vancea povesteşte că are un regim alternant şi că antrenorul său îi dă voie o dată pe săptămână să mănânce absolut orice îşi doreşte

„Întotdeauna este loc de mai bine şi recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru aveam corpul obişnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat şi ştiu cât de repede vin rezultatele (...) Vreau să fiu mai definită, sa mi se vadă abdomenul mai proeminent şi să pun masă musculară la fesieri” a conchis vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dan_exclusivefitness

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro