Roxana Vancea, totul despre căsnicie, dar şi despre cum se descurcă în rolul de mămică / VIDEO

Roxana Vancea, totul despre căsnicie, dar şi despre cum se descurcă în rolul de mămică © Arhiva

Roxana Vancea trăieşte cea mai frumoasă parte a vieţii ei. Şatena s-a măritat şi a devenit şi mămică. 

Frumoasa şatenă şi-a schimbat viaţa total. De când şi-a cunoscut bărbatul vieţii ei, cu care a ales să se şi mărite, viaţa Roxanei se învârte acum în jurul a doi bărbaţi: soţul şi copilul acestuia. 

"Mi se pare că viaţa mea nu s-a schimbat. În afară de un soţ şi un copil, nu e nimic nou. M-am măritat şi am şi copil. Este copilul soţului meu, iar eu acum sunt mămica unui copil superb. Fac faţa acestei situaţii cu brio. Copilul ne ţine mereu în priză", a spus Roxana Vancea în platoul emisiunii Răi da Buni. 

Mulţi băgau mâna în foc că vedeta nu se va mărita niciodată, chiar şi ea credea acest lucru, doar că minune s-a întâmplat.

"Nu credeam că mă voi mărita. Încă sunt de părere că nu te leagă un astfel de angajament de o persoană, dar am făcut-o în glumă. Amândoi spuneam că nu ne vom căsători niciodată. Şi noi avem o chestie de asta să facem ce nu am face cu altcineva şi aşa ne-am hotărât să ne căsătorim. Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut până în ultima săptămână", a dezvăluit Vancea. 

Şatena i-a povestit lui Mihai Morar şi cum a început relaţia dintre ea şi soţul ei. Aşa cum era de aşteptat, pentru că ştim că Vancea are mult tupeu, ea a fost cea care a făcut primul pas. 

"Noi ne ştim de foarte mult şi ne-am reîntânit la sală. Apoi i-am pus câteva emoticoane pe Instagram şi am văzut că e singur şi am început să vorbim. L-am invitat la un antrenament la sală, a venit şi după am ieşit la un film. Şi după film l-am întrebat dacă ne pupăm şi ne-am pupat şi aşa a început totul", a mărturisit Roxana. 

În contextul în care acum este o femeie devotată familiei, Mihai Morar a întrebat-o pe vedeta dacă relaţiile cu femeile cu care s-a afişat au fost pe bune, vedeta a ţinut să lămurească şi acest aspect şi a luat pe toată lumea prin surprindere. 

"Eu am făcut treaba asta cu fetele pentru a fi liniştită. Cu oricine ieşeam eu eram cuplată cu toată lumea. După ce am spus treaba aia, toată lumea mă asocia cu fete. În acea perioadă, eu am ieșit 7 luni cu un bărbat şi am fost liniştită, nu ne-a urmărit nimeni. Fata aceea este şi măritată. Acum n-aş mai face asta pentru că  avem un copil şi trebuie să fim mult mai atenţi", a spus fosta lui Bendeac. 

Însă, de departe cea mai aşteptată declaraţie a Roxanei a fost aceea că se gândeşte serios să aducă pe lume un copil. 

"M-am gândit să fac şi eu un copil. Doar că acum mi-ar fi greu cu doi copii. Dar sper să fac un băiat", a mai dezvăluit Roxana Vancea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro