Roxana Vașniuc și-a mărit posteriorul! Primele imagini cu noua „achiziție” a prezentatoarei TV

+3 click pentru
galerie

Roxana Vașniuc și-a mărit posteriorul! Primele imagini cu noua „achiziție” a prezentatoarei TV © Antena Stars

După câțiva ani în care a tot cochetat cu ideea, Roxana Vașniuc și-a luat inima în dinți și s-a dus să se opereze. Și nu oriunde, ci la nivelul posteriorului, pe care și l-a bombat și mai mult!

Invitată la TV, Roxana Vașniuc a vorbit despre decizia de a-și mări posteriorul, una care, mărturisește ea, nu i-a venit deloc ușor.

„Este o operație pe care nu pot să o ascund și nu a fost simplu să o fac. M-am gândit foarte bine, cred că vreo trei ani de zile. M-am gândit, m-am răzgândit și, când m-am simțit pregătită, am apelat la un doctor bun și am făcut-o. Și sunt foarte mulțumită. Nu e ușor să faci nicio intervenție, pentru că presupune o perioadă de recuperare. Eu sunt un om activ, am anumite responsabilități. N-am nici bonă, n-am nici menajeră, la fel și cu evenimentele...

Nu pot să zic că eram nemulțumită de cum arătam, dar îți dai seama... mi-am dorit. Adică, a fost așa... cum ar fi dacă? Am considerat că am mai mult timp să fac altceva decât să merg la sală. Nu am timp să merg la sală, așa că m-am operat”, a spus Roxana Vașniuc, la „Răi da Buni”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro