Rozy de la „Dragoste fără secrete” nu mai vrea să rămână în competiție, alături de Alex: „Nu suntem compatibili”

+3 click pentru
galerie

Rozy de la „Dragoste fără secrete” nu mai vrea să rămână în competiție, alături de Alex: „Nu suntem compatibili” © captură video

Rozy și Alex au ajuns la cuțite! Discuțiile tot mai aprinse din ultimul timp i-au dus pe cei doi într-o singură direcție: cea a despărțirii și a părăsirii competiției „Dragoste fără secrete”. 

După puțin timp petrecut împreună, Rozy și Alex de la „Dragoste fără secrete” au ajuns la concluzia că nu sunt compatibili. Fiecare dintre cei doi este deranjat de comportamentul celuilalt, iar între ei nu mai există cale de pace. 

„Nu ne mai dorim să fim împreună. Suntem 2 persoane total diferite, din povești diferite, tocmai de asta am venit aici, să e testăm compatibilitatea și am ajuns la concluzia că nu suntem compatibili. Eu nu mă simt bine, sunt într-o perioadă prin care nu am mai trecut niciodată și îmi doresc să am acces să-mi fac niște analize să descopăr cauza problemelor mele. 
Eu sunt invizibilă pentru el, el e invizibil pentru mine. Am venit în emisiune în anumite condiții, atunci când ajuți pe cineva cu ceva aștepți un comportament de mulțumire”
a spus Rozy, la „Dragoste fără secrete”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro