Imagini nedifuzate de la "Asia Express". Ruby s-a despărţit de iubit. "Vă anunţ că nu mai sunt într-o relaţie" / VIDEO

Imagini nedifuzate de la "Asia Express". Ruby s-a despărţit de iubit."Vă anunţ că nu mai sunt într-o relaţie" © Foto: Captură

Departe de lumea civilizată, în India, Ruby şi Robert au trecut de la agonie la extaz în câteva zile. S-au despărţit, s-au împăcat, s-au îmbolnăvit, iar mai apoi s-au împăcat, Ruby a dat tot din casă, fără voia lui Robert, dar apoi şi-au declarat dragostea în cel mai frumos mod cu putinţă! Iar fericirea a fost şi mai mare când au aflat că sunt în finală.

Tensiunea şi probleme întâmpinate în timpul competiţiei şi-au spus cuvântul, iar Ruby şi Robert au ajuns să se certe din orice. Sătulă de această situaţie, Ruby a dat vestea că s-a despărţit de iubit. Din fericire, însă, totul a fost doar o situaţie de moment, cauzată de tensiunea din emisiune, iar cei doi s-au împăcat la scurt timp.

CITESTE SI: Ruby, luată la rost de fani că nu își apreciază suficient iubitul: „Cum te suportă băiatul ăsta?”

"Vă anunţ că nu mai sunt într-o relaţie. Sunt singură. Momentul deja l-am depăşit", a spus Ruby. "Să fie într-un ceas bun. Când ne despărţim zâmbim amândoi", a fost reacţia lui Robert, iubitul lui Ruby.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro