Ruby este sexy și ”la cratiță”. Iubitul a surprins-o cu un decolteu amețitor / FOTO

+2 click pentru
galerie

Vedeta ține să fie extrem de sexy și în casă © Arhiva

Ruby nu se lasă deloc. Vedeta ține să fie extrem de sexy și în casă.

Ruby se află în izolare alături de iubitul și bunica ei. Cei trei s-au mutat la casă nouă, iar acum profită de clipele de liniște și fac tot felul de activități.

Se pare că izolarea îi priește vedetei, care este mereu pusă pe glume, se joacă cu câinii și pisicile pe care le adăpostește și s-a pus și pe gătit.

Ruby a avut mereu numai apariții extrem de sexy, dar se pare că acesta este stilul ce o caracterizează, căci vedeta nu se abate de la acest stil vestimentar nici atunci când își petrece timpul în casă.

După ce s-a pozat într-un minuscul costum de baie, atunci când a adus plaja la ea în sufragerie, acum iubitul divei a surprins-o într-un alt moment ce a pus fanii pe jar.

Ruby își ocupă timpul făcând mâncare, dar nu oricum, ci cu cu un decolteu amețitor. Alături de iubit, dar și de unul dintre câinii lor, Ruby a reușit încă o data să îi facă pe barbați să saliveze.

Fotografia cu diva ”la cratiță” a ajuns direct pe Instagram, acolo unde a adunat zeci de mii de like-uri și comentarii.

”Ce bine arăți”, ”Minunată”, ”Ce faci bun de mâncare”, ”Spor la treabă”, sunt doar cteva dintre comentariilor celor de pe internet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro