Ruby, gest impresionant pentru bunica ei! Ce surpriză i-a făcut vedeta, celei care a crescut-o

+3 click pentru
galerie

Ruby, gest impresionant pentru bunica ei! Ce surpriză i-a făcut vedeta, celei care a crescut-o © Instagram

Ruby, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi muncește zi și noapte pentru a-și vedea visul cu ochii: acela de a se muta în casa ei, la care lucrează de atâta timp. Modestă din fire și extrem de sufletistă, Ruby nu a uitat nici de bunica ei, cea care a crescut-o și cea căreia îi datorează totul. 

Ruby se pregătește să se mute în noua ei casă, la care a lucrat foarte mult. Vedeta nu a uitat nici de bunica ei și i-a amenajat o cameră specială pentru ea, astfel încât să o aibă mereu aproape și să nu-i lipsească nimic. 

„Sunt pe final așa de lucrări cu apartamentul și weekendul ăsta urmează să ne mutăm. Eu nu sunt din București, am stat tot timpul cu chirie și mi-am dorit mereu să am un loc al meu unde să pun capul pe pernă și să nu-mi ceară nimeni chirie. 
Mi-a băgat mamaia în cap, m-a secat ani de zile: ia-ți casă, ia-ți casă și uite că în sfârșit se întâmplă și sunt foarte mândră că simt că munca mea ia contur, odată cu pasul ăsta. 

Mamaia are camera ei, zilele astea trebuie să mergem să luăm patul. Urmează să se întoarcă! Hainele sunt în cutii, o parte din ele sunt deja în apartament, altele sunt în apartamentul în care am locuit cu chirie. Nu mai fac altceva în afară de chestia asta cu șantierul, e greu dar este frumos totodată și abia aștept momentul în care se va întâmpla și mutarea” a declarat Ruby, cu zâmbetul pe buze, pentru Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro